9 /10

checkbox97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Enschede aan!

Rob

1 woord, Top!

Robbie

Perfecte service, erg vriendelijk. Ontzettend aardige man.

Harmsen

Prima en snel geholpen

Mathey

Gisteren snel en uitstekend geholpen door Pascal

van Diest

Vandaag geholpen door Twan en vond zijn werk prima en vriendelijk de verstopping was snel verholpen

Walid Lahbichi

Goed geholpen door Pascal.

Thomas

Vandaag prima en snel geholpen door Pascal Kruisweg. Kundig en vriendelijk.

K. Kamp

SterSterSterHalve sterLege ster

Ervaring met de monteurs (een ervaren monteur en een monteur in opleiding): deskundig en vriendelijk, hebben prima werk geleverd en de boel netjes achtergelaten. Zeer tevreden! Ervaring met bedrijf: telefonisch vriendelijk te woord gestaan, alleen jammer dat er van RRS geen bericht kwam toen de monteur door omstandigheden niet op tijd ter plaatse kon zijn (de afspraak was tussen 10 en 14 uur, ik heb daarna zelf twee keer moeten bellen tot er uiteindelijk tegen 17.15 een andere monteur kwam).

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer vriendelijk personeel, snel geholpen, prijzen behoorlijk hoog en worden vermeld zonder btw

Top serive

Nijland

Goede service en werkt hard (Paul) en goed advies.

Hessink

Super geholpen door Pascal Kruisweg. 5 sterren voor hem!

Jeroen

Wanneer je met de handen in het haar zit ivm een verstopping. De monteur (Pascal) heeft de verstopping snel gevonden, het was niet gemakkelijk ivm het kleine kastje waar hij zichzelf in heeft gewurmd. Maar deze heer heeft het opgelost! Bij een eventuele verstopping vraag ik opnieuw naar hem.

A.Louw-Hofmeijer

komt snel en werken goed

heer luycx

SterSterSterSterLege ster

Heel goed

Riool Reinigings Service - RRS Enschede verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS Enschede heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS Enschede

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Tinsteden 36

7547 TG Enschede

Rob

1 woord, Top!

Robbie

Perfecte service, erg vriendelijk. Ontzettend aardige man.

Harmsen

Prima en snel geholpen

Mathey

Gisteren snel en uitstekend geholpen door Pascal

van Diest

Walid Lahbichi

Goed geholpen door Pascal.

Thomas

Vandaag prima en snel geholpen door Pascal Kruisweg. Kundig en vriendelijk.

K. Kamp

Top serive

Nijland

Goede service en werkt hard (Paul) en goed advies.

Hessink

Super geholpen door Pascal Kruisweg. 5 sterren voor hem!

Jeroen

A.Louw-Hofmeijer