Plekkenpol
Ja Pascal als jij het was donderdag .nu werkt alles weer .er was nog een collega geweest maar dat had niet geholpen mvg truus Plekkenpol
97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Enschede aan!
97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Enschede aan!
Goed en netjes en vlot de verstopping verholpen, bedankt Pascal!
Pascal: vriendelijk netjes beleefd . En goed werk geleverd 👍👍
Pascal heeft ons supersnel geholpen! Hij is vriendelijk en professioneel. Ook de planning was vriendelijk en behulpzaam. Zeker aan te raden.
Pascal heeft de verstopping snel verholpen. Hij is vriendelijk, professioneel en werkt netjes! Echt een topper!
Pascal is een held. Binnen een half uur was onze verstopping gefixed. Werkt netjes, is correct en professioneel.
Pascal heeft ons nu al voor de 3e x geholpen en wij zijn Super tevreden. Hij denkt in oplossingen. Pascal ik hoop je binnenkort niet meer nodig te hebben, maar indien nodig wil ik graag dat jij komt.
Zeer vriendelijk en behulpzaam en heel snel geregeld. Pascal
Helemaal Top.Vriendelijk, behulpzaam, Proffesioneel.
Zeer positief. Het bleek toch meer werk dan verwacht. Ondanks dat het al laat was haalde ging Pascal en zijn collega door tot het opgelost was. Heel blij mee
Zeer positief
Top service! Pascal was vriendelijk, heeft het probleem snel verholpen en alles netjes achter gelaten.
Supersnel, goede uitleg wat wordt gedaan en snelle oplossing. Keurig werken en ook nog eens garantie voor 3 maanden. Wij hadden de service voor zondag besteld en werden op de extra kosten geattendeerd en ook nog eens extra door de monteur voordat hij met zijn werkzaamheden begon. Het betalen is ook zeer gemakkelijk door het scannen van een barcode. Ik zou iedereen deze service aanraden.
Wij hebben ervaren dat Pascal een zeer deskundig, behulpzaam en vriendelijke persoon is! Hij heeft prima werk geleverd! Een topper voor uw bedrijf!
De info van RRS was erg duidelijk de afspraak goed en snel ingepland en de afhandeling bij ons aan huis door medewerker Pascal was optimaal hij informeerde zich in de situati en ging goed aan de slag .de info die hij gaf wat er eventueel in de toekomst gebeuren moest was helder en duidelijk .probleem opgelost.
Riool Reinigings Service - RRS Enschede verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Enschede heeft de volgende resultaten bereikt:
Riool Reinigings Service - RRS Enschede
Tinsteden 36
7547 TG Enschede
Goed en netjes en vlot de verstopping verholpen, bedankt Pascal!
Pascal: vriendelijk netjes beleefd . En goed werk geleverd 👍👍
Zeer vriendelijk en behulpzaam en heel snel geregeld. Pascal
Helemaal Top.Vriendelijk, behulpzaam, Proffesioneel.
Zeer positief
Riool Reinigings Service - RRS Enschede heeft de volgende resultaten bereikt: