9 /10

checkbox97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Enschede aan!

A van Dijk

Pascal is uiterst capabel en klantvriendelijk

Petra Wibbelink

Goede en snelle service door Pascal. Ook nog een goede tip gekregen

Annemarie Alferink

Pascal is hier gisteravond laat nog geweest. Ze hebben hun werk ondanks het tijdstip ontzettend goed gedaan. Vriendelijke man. Ik hoop dat als ik ooit weer problemen krijg Pascal weer aan de deur komt😄. Dikke 10.

Rodateq Beveiligingstechniek

Pascal is bij ons geweest voor een verstopping bij ons in de straat. Een collega kwam op zijn vrije dag nog om te helpen. Alles is verholpen en wat een doorzetters zijn deze mannen om het probleem te verhelpen. Super werk mannen en jullie zijn er echt voor de klant. Bedankt namens Rodateq Beveiligingstechniek

Robert

Pascal heeft goed zijn best gedaan, ga zo door en bedankt voor de service.

AnneJan Van Den Hemel

Top! U monteur Pascal is bij ons geweest. Reparatie uitgevoerd en ons advies geven.

Fidom

Goed geholpen door Pascal snel en vakkundig opgelost wij zijn er zeer blij mee

Dhr. Mol

een 10 voor Pascal

Annet uit Vriezenveen

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle service en Pascal is een vriendelijke jonge man

heer/mevrouw de Jong

Zeer snel en goede service geleverd. Kost een paar cent, maar dan heb je ook wat😉

A S Kauffman

Pascal was vriendelijk en efficiënt in zijn werk.

Dacia van Buuren

Super geholpen door Pascal. Probleem was snel gevonden en opgelost. Duidelijke uitleg gekregen over de oorzaak. Zeer prettige en aardige man ook.

Boy remeijsen

Wat een geweldig bedrijf, vanaf afspraak maken tot en met de uitvoering was perfect geregeld, Pascal die mij geholpen heeft was uitermate vriendelijk en professioneel 10/10

Harm Bakker

Prima geholpen, vakkundig, en zelfs ook nog een losse koppeling gelijmd! Alles loopt nu weer door, dank!

Maarten

Zeer goed en snel geholpen

Riool Reinigings Service - RRS Enschede verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS Enschede heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS Enschede

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Tinsteden 36

Goede en snelle service door Pascal. Ook nog een goede tip gekregen

Annemarie Alferink

Rodateq Beveiligingstechniek

Robert

Pascal heeft goed zijn best gedaan, ga zo door en bedankt voor de service.

AnneJan Van Den Hemel

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle service en Pascal is een vriendelijke jonge man

heer/mevrouw de Jong

A S Kauffman

Pascal was vriendelijk en efficiënt in zijn werk.

Dacia van Buuren

Boy remeijsen