Richard
Geholpen door Pascal, Vlot, vriendelijk en een klantgerichte instelling.
97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Enschede aan!
97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Enschede aan!
Geholpen door Pascal, Vlot, vriendelijk en een klantgerichte instelling.
Snel geholpen. Ze belde dat ze eerder konden komen dat was top. Ook melde Pascal dat ik waarschijnlijk een andere verstopping had dus super service
Supersnel geholpen. Pascal meldde ook gelijk dat er een andere verstopping was, heeft ie ook gelijk verholpen
Een goede service, zelfs in de nachturen. Goed geholpen door Pascal.
Snel reageren en netjes gewerkt
prima. goede communicatie. duidelijke tarieven
Dag, Ondanks het wat lange wachten door, kennelijk drukte, is de verstopping toch keurig opgelost. Vriendelijk contact.
Pascal is voor de tweede keer bij mij thuis geweest om het ingewikkelde probleem op te lossen. Hij werkt zeer professioneel en is oplossingsgericht. Hij werkt uiterst nauwkeurig en controleert alles om het zo snel mogelijk op te lossen. Hartelijk dank.
Pascal is gisteren met een collega bij ons geweest , en na meerdere monteurs is de verstopping van de badkamer en het toilet eindelijk verholpen. Vriendelijke jongens. Eén minpuntje , mijn toilet zit niet goed vast .
Vriendelijke snell service
Ja Pascal als jij het was donderdag .nu werkt alles weer .er was nog een collega geweest maar dat had niet geholpen mvg truus Plekkenpol
Goed en netjes en vlot de verstopping verholpen, bedankt Pascal!
Pascal: vriendelijk netjes beleefd . En goed werk geleverd 👍👍
Pascal heeft ons supersnel geholpen! Hij is vriendelijk en professioneel. Ook de planning was vriendelijk en behulpzaam. Zeker aan te raden.
Pascal heeft de verstopping snel verholpen. Hij is vriendelijk, professioneel en werkt netjes! Echt een topper!
Riool Reinigings Service - RRS Enschede verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Enschede heeft de volgende resultaten bereikt:
Riool Reinigings Service - RRS Enschede
Tinsteden 36
7547 TG Enschede
Geholpen door Pascal, Vlot, vriendelijk en een klantgerichte instelling.
Een goede service, zelfs in de nachturen. Goed geholpen door Pascal.
Snel reageren en netjes gewerkt
prima. goede communicatie. duidelijke tarieven
Vriendelijke snell service
Goed en netjes en vlot de verstopping verholpen, bedankt Pascal!
Pascal: vriendelijk netjes beleefd . En goed werk geleverd 👍👍
Riool Reinigings Service - RRS Enschede heeft de volgende resultaten bereikt: