heer/mevrouw C.
Snel! Vriendelijk personeel. Goed bereikbaar
97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Duiven aan!
97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Duiven aan!
Snel en netjes geholpen super
Snel en fijn.
Geweldige service
Afspraak nog dezelfde dag. Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Zeer vriendelijke monteur met kennis van zaken.
Topbedrijf,deskundig, goede voorlichting.
Snel geregeld!
Nette en snelle service
Top!
Onze melding werd heel snel opgevolgd en de verstopping is goed opgelost: de kordate medewerker ging meteen aan de slag en was snel klaar. Heel positieve ervaring!
Wij hadden het idee dat de monteur niet echt wist wat te doen; toilet zat verstopt, monteur is aan de andere kant van het huis buiten bezig geweest. Wij hadden gehoopt dat de pot er af zou worden gehaald en dat goed doorgespoeld zou worden. Helaas. Toen hij wegging liep de wc weer door, maar binnen een week zit hij weer verstopt. Vandaag komt er opnieuw iemand van jullie kijken. Dus tot op heden een teleurstellend resultaat!
;s avonds gebeld ivm verstopte wc en de volgende dag keurig gefixt door Pascal, super tevreden hiermee!!!!!
Ik heb mij ervaring in een aparte mail ingestuurd.
Goed! Vakkundig, vriendelijk, vlotte afspraak.
goed, mooi op tijd en euvel snel verholpen
Riool Reinigings Service - RRS Duiven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en netjes geholpen super
Snel en fijn.
Geweldige service
Topbedrijf,deskundig, goede voorlichting.
Snel geregeld!
Nette en snelle service
Top!
Ik heb mij ervaring in een aparte mail ingestuurd.
Goed! Vakkundig, vriendelijk, vlotte afspraak.
goed, mooi op tijd en euvel snel verholpen
Riool Reinigings Service - RRS Duiven heeft de volgende resultaten bereikt: