9 /10

checkbox97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Duiven aan!

goed, mooi op tijd en euvel snel verholpen

vlotte en goede service

Walinga

Vakkundig door jullie monteur opgelost

Heer Pagee

Uitstekend. Het eerder ingeschakeld bedrijf loste probleem niet op maar gaf wel een zeer gepeperde rekening

Alfred

Erg tevreden over RRS. Verstopping in de afvoerbuis is hersteld. De medewerker werkte klantgericht, goed en netjes en legt de werkzaamheden helder uit. Ook kwam hij met een goed advies om een gedeelte van de gress-buis te vervangen voor een pvc buis.

visser bouwenrenovatie.

SterSterSterSterLege ster

super vriendelijke mensen

Harry Brust

Er was heel snel een afspraak te maken. De monteur was uitermate vriendelijk en heel duidelijk over de klus. Pro-actief en nét even extra professionalteit laten zien. Helemaal tevreden.

Yvonne Jordens

Op 26 maart hebben twee medewerkers van RRS de verstopping in de riolering netjes opgelost. Boomwortels waren de oorzaak. Zeer vriendelijk en beleefd. Alles netjes opgeruimd. Top

heer Hans Broeder

Probleem snel verholpen en de meest blijmakende monteur ooit op bezoek gehad. Wat een deskundig topper !

Super

Gewoon goed geholpen.

Ron

prima service keurig op tijd aangekomen. Tip behalve op de vloer zou ik ook aan de zijkanten van het toilet een bescherm mat plaatsen, tegels waren toch wel enig zins beschadigd. Deze uiteindelijk met schuurspons schoon gekregen. Gelukkig.

heer Kemper

Goede service, vlotte afhandeling en duidelijkheid over afspraken.

De Bruijn

Hallo, ik ben zeer tevreden. Als je om 09.00 belt, en om 10.00 staat er al een hele vriendelijk Habib voor de deur, die alles heel keurig en netjes heeft opgelost, dat ook nog voor een redelijke prijs, dan ben ik zeer tevreden.

Marcel Voskamp

Uiterst positieve ervaringen met RRS. Correct gedrag en nette werkwijze.

Riool Reinigings Service - RRS Duiven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 31 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS Duiven

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Effect 7

Super

Gewoon goed geholpen.

Ron

heer Kemper

Goede service, vlotte afhandeling en duidelijkheid over afspraken.

De Bruijn

Marcel Voskamp

Uiterst positieve ervaringen met RRS. Correct gedrag en nette werkwijze.

Riool Reinigings Service - RRS Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10