8,9 /10

checkbox96% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Duiven aan!

heer/mevrouw

Prima service. Vriendelijke mensen.

Ruud

Vriendelijk en efficiënt

Enthousiaste mannen!

familie de Wild

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle en goede inschatting, verstopping verholpen. Alleen jammer dat de vorige klus uitliep, waardoor we heel veel later aan de beurt waren dan gepland (en hier geen communicatie over was vanuit RRS).

M.Barrois

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vanwege een lekkage bij een inloopdouche van Maxbadkamers werd mij aangeraden door Maxbadkamers om RRS te benaderen. De afspraak werd snel gemaakt maar was achteraf gezien nutteloos. De monteur kon de camera niet gebruiken en de lekkage veroorzaakt door een slecht aangelegde kitrand is over het hoofd gezien. De servicemonteur van Maxbadkamers, die later verscheen, ontdekte deze loszittende kitrand en heeft dit inmiddels hersteld. De monteur was vriendelijk en correct maar liet de douchevloer vies en vettig achter.

heer B. Janssen

Zeer positieve ervaring! Vriendelijk en erg behulpzaam! Top! Verstopping goed verholpen.

P. Moller

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Redelijke service, goede telefonisch service

heer/mevrouw Hulleman

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb 2 verschillende ervaringen met RRS. Vrijdag Duiven gebeld. Monteur belde snel met een afspraak voor zaterdag tussen 13.00 en 16.00. Om 16.00 niemand geweest. Gebeld met de centrale. Zou worden teruggebeld. Kwart voor 5 weer gebeld. De monteur was nog ergens bezig. Kon over 1 uur tot anderhalf uur langskomen, zou een half uur van tevoren bellen. NIEMAND GEWEEST OF GEBELD. Maandag gebeld met RRS Apeldoorn. Kreeg gelijk een bevestigingsmail en afspraak voor dinsdag tussen 8 en 10 uur. Half negen een appje: monteur is onderweg. Aardige jongen heeft het probleem goed opgelost. Zou u dit bedrijf aanbevelen: ja en nee Eindoordeel bij beide verschillend

Jansen

Goede service. Snel geholpen ,binnen een uurtje waren ze er

Nathasja

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos, schade aan kozijnen en deur. Monteur die rook naar wiet en buiten in de bus zit met zijn telefoon en met een mesje in een boom wilt gooien, zegt geen zin te hebben in de volgende klus "was te ver weg" Bij contact met RRS geen antwoord terug, ja 1 mail dat de monteur zich geen kwaad bewust is, ook zouden ze nogmaals terug bellen " moeten nu nog bellen" In 1 woord WAARDELOOS en SCHIJT aan de klant hebben. Wc pot ook niet goed terug geplaatst deze zat/zit los. En liegen (monteur) niet normaal zeggen 31 meter gebruikt te hebben en hier zeggen 48 meter en maar duren en trekken met da ijzeren snoer MAAR hij heeft niks beschadigd, volhouden!!!

heer J. De Heer

Niet zo goed ontvangen, heb het gevoel dat er fout gehandeld is door de monteur

Heer

Snel een afspraak kunnen regelen. Professionele werknemer

Riool Reinigings Service - RRS Duiven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,9/10
  • checkEerste review geschreven op 31 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS Duiven

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Effect 7

6921 RG Duiven

heer/mevrouw

Prima service. Vriendelijke mensen.

Ruud

SterSterSterSterLege ster