heer/mevrouw
Snel afspraak geregeld en ook heldere uitleg over kosten en wat te verwachten.
97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Duiven aan!
97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Duiven aan!
Prima service voor een nette prijs
Snel gereageerd
Goede service! Super vriendelijke medewerker van RRS die het probleem heeft opgelost.
Snel , vriendelijk , vakkundig , en betaalbaar
Communicatie ging prima; maar dienst was waardeloos. Ze zijn weggegaan terwijl een afvoer volledige afgekoppeld was. Enkel gezegd dat er ergens was water lekte.. nou het was de afvoer van mijn keuken die rechtstreeks in de kruipruimte liep. Mijn vaatwasser en afvoer hebben twee weken lang in de kruipruimte geloosd..
Om 9.00u in de ochtend gebeld en gelijk een afspraak tussen 10.00 en 12.00 u Prima geholpen !!
Op tijd, en een kundige medewerker.
snelle reactie op ons verzoek en prima service door een vriendelijke medewerker
Vandaag is onze toilet verstopping verholpen. Hele leuke vriendelijke monteur, 5 sterren voor jou Habib!
Heel goed, snel geregeld en de ontstopping goed verholpen
Netjes volgens afspraak, probleem verholpen, alleen niet geheel lekvrij en vuil achtergelaten.
Snel! Vriendelijk personeel. Goed bereikbaar
Snel en netjes geholpen super
Snel en fijn.
Riool Reinigings Service - RRS Duiven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service voor een nette prijs
Snel gereageerd
Snel , vriendelijk , vakkundig , en betaalbaar
Op tijd, en een kundige medewerker.
snelle reactie op ons verzoek en prima service door een vriendelijke medewerker
Heel goed, snel geregeld en de ontstopping goed verholpen