heer/mevrouw
goed
97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Ane aan!
97% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Ane aan!
goed
Zeer goed. Snel eerlijke en goede communicatie eerste telefoongesprek. Monteur ook eerlijk en goede service verleend. Dank daarvoor.
Telefonisch: uitstekende communicatie Onderzoek: gedegen & zorgvuldig, gerichte communicatie professioneel prijs: hoog, maar 't is weekend.
Uitstekend. Snel en kundig
Snel en goed geholpen .
Uitstekend
Uitstekend!
Uitstekend geholpen, heel vriendelijke medewerker.
De mannen waren zeer vriendelijk een monteur en leerling De monteur was een goede leraar voor zijn leerling en erg professioneel en ontzettend aardig tegen ons
Mijn riool is door een nette, deskundige medewerker van RSS verholpen
Super! Vriendelijke man die ons geholpen heeft! Ontstoppingsstuk snel gevonden buiten het huis, riool weer als nieuw, (gezien op camera). Ook probleem wat waarschijnlijk bij de gemeente ligt meteen doorgegeven aan de gemeente. Netjes de boel afgezet met lint zodat gemeente hier bij kan. 10/10
Door Jeroen de Boer is er zeer goed werk afgeleverd en zeer schoon achtergelaten Chappeau
Top bedrijf
Geweldig!! Vrolijke man, goed werk geleverd!
Riool Reinigings Service - RRS Ane verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Ane heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend. Snel en kundig
Snel en goed geholpen .
Uitstekend
Uitstekend!
Uitstekend geholpen, heel vriendelijke medewerker.
Mijn riool is door een nette, deskundige medewerker van RSS verholpen
Top bedrijf
Geweldig!! Vrolijke man, goed werk geleverd!
Riool Reinigings Service - RRS Ane heeft de volgende resultaten bereikt: