heer/mevrouw
Deskundig en communicatief. Mooi een rapport gemaakt.
93% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek aan!
93% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek aan!
Deskundig en communicatief. Mooi een rapport gemaakt.
10 minuten na sms aangekomen, netjes gewerkt, probleem opgelost, vloer schoon en droog gemaakt. Nota was lager dan de telefoniste gezegd heeft.
Super service! Na het bellen was de monteur binnen het halfuur aan de deur en Na max 15 minuten was het probleem opgelost!
Vriendelijke nette monteur die oordeelkundig en afficient de storing heeft verholpen.
Netjes en eerlijk
Aardige monteur die de plaats van het probleem snel vaststelde en oploste!
Aan de telefoon vriendelijk en adequaat te woord gestaan. De medewerker die kwam ontstoppen was vriendelijk en wist goed wat te doen en hoe. De boel keurig ontstopt. Advies gegeven over wat ik verder moet doen ivm wortels in de rioolbuis. En hij maakte zelfs het toilet weer schoon. Prima service
Het water liep traag weg via de afvoer, waardoor bij het leeglopen van het bad water uit het toilet op de begane grond omhoogkwam. We belden RSS om te laten onderzoeken of er een vernauwing in de leiding zat. Ze konden snel langskomen. De monteur probeerde kort met een ontstopper te pompen en gaf al snel aan dat hij weinig kon doen, behalve “blind” met een spiraal de leiding reinigen. Hij had geen camera bij zich om de leiding te inspecteren. We lieten het toch uitvoeren, anders waren we €130 kwijt zonder resultaat. Na afloop zei hij dat hij 18 meter in de leiding was geweest en wortels op 10 meter had gevonden. Kosten: €190, maar het probleem was niet verholpen. Diezelfde nacht liep het toilet zelfs over door regenwater — iets wat vóór het bezoek van RSS niet gebeurde. Bij terugbelpoging kon RSS alleen opnieuw iemand met een spiraal sturen; een inspectie met camera was pas 3 dagen later mogelijk en viel niet onder garantie. We schakelden daarop een ander bedrijf in, dat direct kwam met de juiste apparatuur. Zij ontdekten al op 3 meter van de gevel een oude met wortels dichtgegroeide put. Deze is vrijgemaakt en de hele leiding is met camera gecontroleerd en in kaart gebracht. De monteur vond het onwaarschijnlijk dat RSS 18 meter met een spiraal in de leiding is geweest. Conclusie: Voor minder dan het dubbele bedrag van RSS is het probleem wél goed opgelost. RSS bleek duur, niet vakkundig en slecht uitgerust. Ik betwijfel of het bij een tweede bezoek door RSS überhaupt was verholpen.
Keurig werk geleverd
Bijzonder goede service
Prima. Probleem snel verholpen.
Heel geschikte man Jeffrey
Snelle service
Afspraak uitstekend. Bleek niet iets a.d.hand. vergeten te annuleren.
Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek heeft de volgende resultaten bereikt:
Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek
Weg der Verenigde Naties 8
9636 HW Zuidbroek
Netjes en eerlijk
Aardige monteur die de plaats van het probleem snel vaststelde en oploste!
Keurig werk geleverd
Bijzonder goede service
Prima. Probleem snel verholpen.
Heel geschikte man Jeffrey
Snelle service
Afspraak uitstekend. Bleek niet iets a.d.hand. vergeten te annuleren.
Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek heeft de volgende resultaten bereikt:
Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek