8.8 /10

checkbox95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Stiens aan!

HP Events

SterSterSterSterLege ster

Werd niet direct geluisterd naar waar het probleem zat. Hierdoor was de monteur langer bezig dan nodig. Pas nadat hij alle andere leidingen had gedaan en ik zelf de toiletpot had verwijderd, heeft hij het probleem opgelost.

heer/mevrouw w

Snelle goede service

heer/mevrouw heinhuis

Kundig geholpen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel slecht.. Probleem niet verholpen en ook verkeerd advies gegeven..

Ontmoetingscentrum 't Skûtsje

Snel en.goed

gosse papma

SterSterLege sterLege sterLege ster

rooktest Review: Rooktest door Rioolreinigingsbedrijf Omdat wij problemen hadden met het riool (geuroverlast in kruipruimte.) hebben we de RRS in Stiens gevraag hiernaar onderzoek te doen, advies was een rooktest zodat je kunt zien waar het probleem zit. Monteur komt langs en zegt als eerste; ik ga niet die kruipruimte in want daar ligt isolatiemateriaal (isolatiechips.) Je weet wel ARBO regels. Maar een rooktestje kon wel, apparatuur aangesloten op een syphon en roken maar, uit deze test van ongeveer 30 minuten kwam geen oorzaak van het probleem. Afgesproken dat ik het isolatiemateriaal zou laten verwijderen en dan weer contact zou opnemen. Er kwam wel alvast een factuur van €. 428.00 waarvan €. 245.00 voor de rookmachine. ( 1,5 uur gebruikt volgen factuur.) Contact met het bedrijf opgenomen om uitleg te vragen over de hoogte. Kwam een heel verhaal over standaardtarieven en daadwerkelijk verrichte werkzaamheden. En de nota werd NIET aangepast. Daar moet je het maar mee doen, ik heb de factuur maar betaald. Vervolgen heb ik de isolatie laten verwijderen, toen bleek dat de hoofdriolering gebroken was. Toen de RRS weer gebeld om een afspraak te maken voor reparatie, ik heb 3 dagen gebeld en elke keer werd er gezegd; u wordt vandaag teruggebeld, Niet dus; waarschijnlijk bang voor een kritische klant. Ik heb toen maar een ander bedrijf gebeld en de situatie uitgelegd, zij zijn tussen 2 klussen door langsgekomen en binnen een uurtje was het gerepareerd, inclusief een gratis rooktest om te kijken of het complete rioolsysteem in de kruipruimte ok was. Bedankt BUWALDA rioolservice in Franeker. De gang van zaken bij RRS uit Stiens is verre van professioneel en dit adres is uit mijn agenda geschrapt. Ook deel ik deze review in mijn netwerk (1000+) Vraag waar je ook iets laat doen altijd om een bindende prijsopgaaf , ook bij meerwerk.

van Valkenburg

SterSterSterLege sterLege ster

snel beschikbaar, helaas geen goede navigatie bij de monteur, heeft bijna een half uur gekost. Ontstopping toilet met plopper, staat niet op de bon. Waarschijnlijk zat er een wc-borstel in, niet vermeld op bon. Veroorzaker normale aangroei is zeer onwaarschijnlijk.

heer A Stoelwinder

Snel geholpen, net en vriendelijk personeel

Vlotte afhandeling

vakgarage bouma en sepp bv

het was top en het werk goed uitgevoerd

SterSterSterLege sterLege ster

Goede, vlotte service. Vriendelijke, deskundige medewerker. Werkt zeer netjes. De prijs is wel aan de hoge kant. De schoorsteenveger, die langer werk heeft, vraagt € 80,00.

r.kropff

vakkundig, snel en vriendelijk

Johannes

Zeer snel en goed geregeld. Een heel snel opgelost. Goede service

SterSterHalve sterLege sterLege ster

was goed/? ... in nov. 2025 met hogedrukspuit, wat niet afdoende bleek. jammer dat de afvoer onderdgronds 3 maanden daarna weer vol bleek, toen met een draai iets voorop slangen, tot nu toe goed. allemaal grit van urine

heer/mevrouw

Snel ter plekke, snel gefixt.

Riool Reinigings Service - RRS Stiens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS Stiens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS Stiens

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Truerderdyk 15-c

Snelle goede service

heer/mevrouw heinhuis

Kundig geholpen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel slecht.. Probleem niet verholpen en ook verkeerd advies gegeven..

Ontmoetingscentrum 't Skûtsje

Johannes

Zeer snel en goed geregeld. Een heel snel opgelost. Goede service

SterSterHalve sterLege sterLege ster

heer/mevrouw

Snel ter plekke, snel gefixt.

Riool Reinigings Service - RRS Stiens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10