De Boer
In een woord Geweldig
95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Stiens aan!
95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Stiens aan!
In een woord Geweldig
De verstopping van de wasmachine is niet opgelost 16-6-‘26. De wastafel loopt sindsdien helemaal niet meer door. 24-06 -‘26 kan de camera pas komen om te kijken waar de riool putten zitten Ik heb 16-06 €343,99 betaald maar ben niet echt geholpen. Juist is mijn situatie verslechterd. Ik hoop dat 24-06 de kosten van 16-06 vereffend worden. Niets dan lof over uw medewerker 16-06-‘26. De communicatie met de vervanger van Stiens verliep niet goed. Heb ik al teruggekoppeld naar Linda. Daarover vol lof. Goed geholpen Of ik uw bedrijf aanbeveel hangt af van de afhandeling op 24-06-2026. Met vriendelijke groet,A. M. Smits
Aardig personeel, hele goede communicatie en goed geïnformeerd over werkzaamheden in het verleden die helpen in het vervolg.
Heel prettig
Zeer goed. Snel en vriendelijke service
Helemaal goed! Snelle vakkundige service
Goed inzicht, bleek lastiger dan verwacht.
Ik heb geen verbeterpunten. Het probleem is prima opgelost
prima. Snel en niet te duur
Vriendelijke meneer ,werkte erg netjes
Ik ben respect loos behandeld... ik weet is vies.... maar dan te zeggen: gadverdamme dit & dat zo'n 20X.... daarnaast zeiden ze tegen elkaar: laat haar zelf die troep maar opruimen... En mij beetje aanvallen: omdat ik geen geld had aangevraagd bij me bewind terwijl ik niet wist hoelang ze ermee bezig zouden zijn... en wat er in die offerte is gezet kan echt niet... zat stuk van wc bril, in de wc pot en daarna is pot compleet vol gescheten... zo respectloos.
Heel fijn dat jullie zo snel een loodgieter stuurden. De lekkage van de gootsteen in de keuken kon niet worden verholpen. Hij raadde aan alles te laten vervangen en eerst in mijn kring te kijken of iemand dat kon doen. Mijn zwager had van alles besteld om te vervangen maar kwam erachter dat de lekkage werd veroorzaakt door een scheur in een rubbertje. Dat eerst vervangen en toen was er geen lekkage meer. Dat dat niet was opgemerkt door de loodgieter verbaas ik me wel over met die reden ook niet heel tevreden omdat het me wel veel geld heeft gekost. Loodgieter was wel heel vriendelijk en heeft de lekkage van mijn toilet wastafeltje wel goed verholpen.
Kwam dezelfde ochtend nog iemand langs nadat ik gebeld had. Probleem snel verholpen.
Verstand van zaken en aardige monteur
we waren heel erg tevreden
Riool Reinigings Service - RRS Stiens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Stiens heeft de volgende resultaten bereikt:
Riool Reinigings Service - RRS Stiens
Truerderdyk 15-c
9051 LC Stiens
Heel prettig
Zeer goed. Snel en vriendelijke service
Helemaal goed! Snelle vakkundige service
Goed inzicht, bleek lastiger dan verwacht.
Ik heb geen verbeterpunten. Het probleem is prima opgelost
prima. Snel en niet te duur