heer/mevrouw de Nijs
Jullie medewerker Daniel heeft zover we nu kunnen beoordelen goed werk geleverd en hij werkte netjes en hij liet een goede indruk achter.
94% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Hoorn aan!
94% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Hoorn aan!
Goede service
Werd goed geholpen. Erg vriendelijke monteur.
Onpersoonlijke, bijna onbereikbare helpdesk, vol van niet waargemaakte beloftes. De monteur, die na 12 uur wachten verscheen was echter een topper en zeer deskundig.
De medewerker was heel vriendelijk en kundig en had de verstopping snel opgelost
Goed en professioneel
Was prima, maar flink aan de prijs. Hij was binnen 5 minuten klaar en daar betaal je dan 149 euro voor…
Uitstekend
Snelle reactie en verstopping opgelost.
Supersnelle service, goed en netjes te woord gestaan aan de telefoon. De loodgieter zelf heel netjes, aardig en snel. Zeer tevreden.
Prettige monteur met veel ervaring en kennis. Wij hadden een grote verstopping maar deze is perfect opgelost.
Snel geregeld
Geweldige service. Kwamen om 23.30 en om 0.30 liep de afvoer weer en voor een zeer redelijk prijs.
Ze konden dezelfde dag nog komen en de verstopping is vakkundig opgelost. De monteur liet de boel ook weer netjes achter.
Snel en goed
Riool Reinigings Service - RRS Hoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Hoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service
Werd goed geholpen. Erg vriendelijke monteur.
Goed en professioneel
Uitstekend
Snelle reactie en verstopping opgelost.
Snel geregeld
Snel en goed