RenèR
Een geweldige goede ervaring en een super snelle actie met resultaat ondanks dat het zondag was. Vriendelijke en adequate medewerker! Zeker een aanrader. En als terugkoppeling een heldere rapportage met film en beeld materiaal.
95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Hoorn aan!
95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Hoorn aan!
Ik ben inmiddels al twee keer voor niks in mijn huis gebleven om de loodgieter te ontvangen. Bij het eerste geval heeft de loodgieter ook niet afgebeld en werd mij verteld dat er geprobeerd was om mij eerder te bellen om de afspraak te verzetten - dit klopt niet, ik heb in de belhistorie van mijn telefoon gekeken en hier staat geen nummer van RRS Hoorn bij. Bij de tweede afspraak 2.5 week later zou de loodgieter tussen 1 en 5 komen en is er pas rond 4 uur gebeld dat het niet meer ging lukken. Vervolgens is mij een afspraak voor over een week aangeboden. Ik zit inmiddels al 6 weken zonder afvoer in mijn keuken en ben zeer ontevreden over de manier
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende dienstverlening van de technicus die bij ons thuis was voor de reparatie en het verhelpen van het probleem. Hij was zeer professioneel, kundig en vriendelijk. Hij heeft al het werk nauwkeurig, netjes en met hoge kwaliteit uitgevoerd en het probleem volledig en correct opgelost. Daarnaast was hij stipt, beleefd en verantwoordelijk, en heeft na afloop alles netjes en schoon achtergelaten. Ik ben zeer tevreden over zijn werk en wil uw bedrijf bedanken voor het sturen van zo’n professionele en betrouwbare technicus.
Wij hadden een flinke verstopping in de riolering en Dylanho heeft deze verstopping in 3,5 uur kundig, netjes en perfect verholpen. Hij heeft de verstopping opgespoord waarbij de toiletpot moest worden gedemonteerd. Hij heeft het probleem vervolgens kundig opgelost en de pot weer netjes terug geplaatst. Dylanho is oprecht onze held van vandaag.
Geweldig, zoals de problemen zijn opgelost!
RSS is snel en goed
Na melding van storing, dezelfde dag verholpen. Uitstekend werk geleverd. Enige kleine minpuntje: het in de opdrachtbevestiging toegezegde sms-je over de verwachte aankomsttijd werd niet verstuurd.
Prima service
de loodgieter was vakkundig en erg vriendelijk
Zeer goed! Snel, efficient, klant vriendelijk. Mijn comolimenten voor jullie monteur👍
Prettig
keurig geholpen
Top !!!
Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf
Riool Reinigings Service - RRS Hoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Hoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig, zoals de problemen zijn opgelost!
RSS is snel en goed
Prima service