8.8 /10

checkbox94% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Diemen aan!

Bas De Groot

SterSterSterSterLege ster

Als na 10 minuten het probleem verholpen is dan hoeft de monteur niet onnodig tijd te gaan reken.

Erik

Geweldige monteur

Kessel

Prettig, goed, snel oplossing gevonden

heer/mevrouw

Netjes, op tijd en probleem opgelost. Duidelijk in prijs. In deze markt zijn ook heel wat malafide "bedrijven" (criminelen) actief. Daarom maak ik alleen nog gebruik van Riool Reinigings Service RRS.

heer L. de Vries

SterSterSterLege sterLege ster

De monteur heeft zijn best gedaan ,echter het heeft niet geholpen . Heden morgen liep het toilet weer niet door en het water tijdens douchen bleef ook staan.Zelf het initiatief genomen en controlepunt in voortuin open gemaakt en deze blijkt vol te staan . Dus gemeente gebeld en die gaan vanmiddag langskomen om put leeg te maken en het riool door te spuiten .

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Tekenend voor de customer service om nu een bericht te ontvangen met ''we hebben u geholpen, beoordeel onze service''. Ik ben niet geholpen. Na een afspraak te hebben gemaakt, komt de monteur niet opdagen, met het excuus dat er meermaals aangebeld en geklopt is, terwijl ik gewoon thuis was. Toen ik dat vervolgens direct heb aangegeven zou ik binnen een halfuur worden teruggebeld met een nieuwe afspraak. Na anderhalfuur nog steeds te zijn gebeld, heb ik zelf weer contact opgenomen en werd mij verteld dat er pas morgenochtend weer tijd was. Ik kon niet met een leidinggevende praten, ik kon niet worden doorverbonden en er was geen uitleg wat ''24/7 service'' dan precies inhoudt. Onbetrouwbare en lakse customer care.

oplossen verstopt toilet

Ik ben snel en goed geholpen

Dave

Zeer professioneel en kundig opgelost

heer/mevrouw Bouman, Brasserie lolita

Uitstekend. duidelijke communicatie en snel op gelost! feedback, het was een noodopdracht en er moest meteen betaald worden. Ik wilde pinnen (fysieke pas) en dat kon niet. Misschien even aangeven als er meteen betaald moet worden welk opties er zijn.

heer/mevrouw Timmer

SterSterSterSterLege ster

Tot 3x toe afspraak verzet. Administratief niet op orde. Teveel afspraken op een dag? De vakman maakt echter alles goed! Enthousiast, behulpzaam en effectief.

Riool Reinigings Service - RRS Diemen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS Diemen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS Diemen

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Stammerkamp 12

1112 VH Diemen