heer Remmerswaal
Super en snel. Vriendelijke monteur.
93% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Den Haag aan!
93% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Den Haag aan!
Super en snel. Vriendelijke monteur.
Zeer goed. Snel en vriendelijk geholpen.
Geweldig, professioneel en doorzettend
Zaterdag 21.3 gebeld rond 14.00 uur voor verstopte wc...we komen vandaag....rond 19.00 nog steeds niemand..."nee we komen er zo aan". Monteur belde ik ben nog even bezig dan kom ik. Om 21.30 nog niemand. Teruggebeld en niet meer bereikbaar. Niets meer gehoord. Waardeloze service. Zondag gebeld met een ander bedrijf, die deskundig advies gaf. RSS niet aan te bevelen....ze nemen een loopje met je en nemen je niet serieus
Hoofd rioolleiding deels verstopt voor 4 woningen. We hebben met de VVE een 24 uurs jaarcontract met RRS. Kunnen pas een week later komen, geen andere mogelijkheid. Een andere organisatie gebeld, binnen 2 uur is de verstopping verholpen. Waardeloos bedrijf dat RRS.
Uitstekend. De medewerker ging deskundig te werk, rekening houdend met het feit dat hij in een bewoonde omgeving werkte. Keurig gedaan!!
Op tijd, effectief, netjes, snel.
Snelle afspraak, top monteur.
Snel ter plaatse na maken van de melding
goede ervaring, zouden sms krijgen ,maar niet ontvangen
Slechte klantenservice
24 maart afspraak gemaakt van 08:00-18:00 en wordt om 16:30 gebeld dat de loodgieter niet meer langs kan komen ivm wagenpech Hele dag gewacht ! Maar kan gebeuren dus een nieuwe afspraak gemaakt. 1 april nieuwe afspraak gemaakt van 14:00-18:00 en wordt om 15:00 gebeld dat de loodgieter niet voor 18:00 langs kan komen. Hele middag gewacht! Rond 21:00 heb ik hun weer gebeld waar de Loodgieter blijft en wordt doodleuk verteld dat het zelfs 23:00 kan worden. Mijn moeder is 75 en kan niet tot zo laat opblijven. Dit is geen service meer en vind dit zeer klant onvriendelijk! Het is ondertussen 22:30 en niemand is nog langsgeweest.
Wacht nu al 3 dagen dat mijn wc wordt ontstopt. Maar telkens weer verschuiven ze de afspraak. Als je dan netjes blijft aan de telefoon maar wel je stem verheft wordt je vervolgens als strafmaatregel niet ingepland.
Waardeloos bedrijf. Je maakt een afspraak drie weken van tevoren voor een verstopte wasbak. Tussen 13:00 en 17:00 uur zouden ze komen. Na 17:00 uur niemand langsgekomen. Gebeld en je raadt het al, monteur heeft werkzaamheden die zijn uitgelopen. Kan een uurtje langer duren. Inmiddels 18:00 uur geweest en toen toch maar weer gebeld. Medewerkster geeft doodleuk aan dat de werkzaamheden van de monteur zijn uitgelopen. Continu dezelfde smoes. Het zijn altijd maar weer diezelfde bedrijven waar de woonstichtingen meewerken. Je hebt er gewoon niks aan. RRS= Regel Rechte Stront
Oplichters! Sinds 0800 uur aan het wachten; het is nu 02:45 uur
Riool Reinigings Service - RRS Den Haag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Den Haag heeft de volgende resultaten bereikt:
Riool Reinigings Service - RRS Den Haag
Winkelhaak 67
2495AX Den Haag
Super en snel. Vriendelijke monteur.
Zeer goed. Snel en vriendelijk geholpen.
Geweldig, professioneel en doorzettend
Op tijd, effectief, netjes, snel.
Snelle afspraak, top monteur.
Snel ter plaatse na maken van de melding
goede ervaring, zouden sms krijgen ,maar niet ontvangen