JORINE WAGENBORG
- Super zacht materiaal
- Product of service:
- Badkamer mat
Snel, zelfs reactie buiten werktijd, super service
Ik heb een mooie poef besteld en ben er erg blij mee!
Super vriendelijk en snel contact gehad.
Betrouwbaar
Helemaal prima!
Prachtig mooie kleden en matten!
Laatst weer besteld drie mooie berber kussens Altijd een snelle verzending Top
Een fantastische ervaring!
Goed.
Prima, loper en deurmat binnen gekregen. Echter moet ik wachten op de 2de loper. Jammer en zonde van de extra transport
Makkelijk bestellen
Heel goed
Klantenservice is uitstekend bereikbaar, luistert naar de klant en handelt snel en adequaat.
zonder problemen
Rozenkelim.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rozenkelim.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rozenkelim.nl
Hendrik Figeeweg 1-0002
2031BJ Haarlem
Snel, zelfs reactie buiten werktijd, super service
Ik heb een mooie poef besteld en ben er erg blij mee!
Super vriendelijk en snel contact gehad.
Betrouwbaar
Helemaal prima!
Prachtig mooie kleden en matten!
Laatst weer besteld drie mooie berber kussens Altijd een snelle verzending Top
Een fantastische ervaring!