Joyce De Rijk
Duidelijke communicatie Goed product
Uitstekend !
Prima!
Prachtig buitenkleed verstuurd
Duidelijke website , fijn dat je een opmerking kunt maken bij de bestelling.
Fijne website, makkelijke keuze gemaakt reuze snel bezorgd. Prachtig product voldoet aan de verwachtingen
Snelle levering. Wel duidelijke vouwen waar de stof ook wat viezig oogt.
Mooie en unieke producten met nette service
Heel positief
Super!
Reageren meteen en mooie kwaliteit van kussens
Mooi buitenkleed!
Prachtige producten, precies onze smaak; goede, duidelijke website en vlotte levering! Wij hebben onlangs onze tweede rozenkelim aangeschaft met volle tevredenheid……
Rozenkelim.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rozenkelim.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke communicatie Goed product
Uitstekend !
Prima!
Prachtig buitenkleed verstuurd
Duidelijke website , fijn dat je een opmerking kunt maken bij de bestelling.
Snelle levering. Wel duidelijke vouwen waar de stof ook wat viezig oogt.
Mooie en unieke producten met nette service
Heel positief