Marjolein Harms
- zie hierboven
- Product of service:
- Rozenkelim
Prachtige rozenkelim. Supersnel bezorg en goede kwaliteit
Prima, voor de 3e x een kleed gekocht 1 nog in Haarlem en de buitenkleden online
Mooie kleden, snelle service
Snelle levering. Showroom model gekocht, maar nog van perfecte kwaliteit. Heel blij met mijn aankoop.
We zochten kwalitatief goede buitenkleden en vonden die bij Rozenkelim. Pluspunt van deze kleden is dat ze ook nog franje hebben, wat een chique uitstraling geeft.
Snelle levering, goede kwaliteit buitenkleed!
Supersnelle bezorging in Hongarije!
Goede ervaring, duidelijke communicatie
Fijne website met prachtige items.
Snelle levering, mooi kleed.
Hele positieve ervaring! Leuke kleden en duidelijke communicatie. N
perfect
Mooie kleden voor een goede prijs en snelle service!
super!
Supersnel!
Rozenkelim.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rozenkelim.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rozenkelim.nl
Hendrik Figeeweg 1-0002
2031BJ Haarlem
Mooie kleden, snelle service
Snelle levering, goede kwaliteit buitenkleed!
Supersnelle bezorging in Hongarije!
Goede ervaring, duidelijke communicatie
Fijne website met prachtige items.
Snelle levering, mooi kleed.
Hele positieve ervaring! Leuke kleden en duidelijke communicatie. N
perfect
Mooie kleden voor een goede prijs en snelle service!
super!
Supersnel!