9.5 /10

checkbox99% beveelt Grill Fanatics aan!

Karen Hawa

I grew up in Texas, so a proper mesquite‑grilled steak is basically part of my DNA. Since moving over here, finding real mesquite has been like hunting unicorns… until now. The moment I saw you actually had mesquite on your site, I swear my heart skipped a beat — and apparently my husband’s did too, because he loves me even more now! Grill Fanatics, you’ve officially saved our BBQ season. And yes, you will hear from me again!

Mesquite BBQ Chunks

Dirk Kerkvliet

Super

Bbq stuf

Luc Parduyns

Goede prijzen, top producten en snelle verzending!

aanmaakwokkels

Rik van der Veen

Helemaal top, snel geleverd, flexibel en vlotte communicatie!

Diversen

Rob van der Wiel

Goed geprijsd

Halve platesetter

Jeroen Huisman

Fijne webshop met goede producten tegen normale prijzen. Snel geleverd. Ik ben er tevreden mee.

Product of service:
Houtskool,Rookhout, hamburger flipper, bbq handschoenen, gietijzeren roosters en skillet.

S Donk

Geweldig, goed en snel geleverd. Ook leuk. Ze hebben een proefzakje erbij gedaan. Met een handgeschreven kaart, hoe persoonlijk is dat dan, erg leuk.

Zak kolen

Erica Hoppenbrouwer

Fijne spullen die je er kan kopen. En natuurlijk de Quebracho. Het zou wel fijn zijn als er een dutchoven komt met een grotere grip op de deksel. Maar ik heb begrepen dat die eraan komt. Verder zou ik het fijn vinden als er zoutarme rubs komen.

Halve grill plate, Quebracho en lemonrub

Frank Klein

Ik ben zeer tevreden over de halve manen en de skillet, ik heb hier al goed gebruik van kunnen maken.

Product of service:
Gietijzeren halve maan grillplaat / plancha 46 cm, Gietijzeren Halve Maan Rooster 46 cm, Gietijzeren pan 20 cm

Maurice

Prima kwaliteit houtskool/rookhout

Houtskool/rookhout

Eric

Goed, leuk persoonlijk presentje erbij!

Lekbakjes

Tim Doesburg

SterSterSterSterLege ster

Top

Gietijzeren pannen en houtskool box

Grill Fanatics verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Grill Fanatics heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2025

Grill Fanatics

Bij Grill Fanatics draait alles om passie. Passie voor barbecueën, voor de kunst van het grillen en voor het creëren van onvergetelijke momenten rondom vuur en smaak. Grill Fanatics is niet zomaar een merk; het is een lifestyle voor iedereen die BBQ ziet als een hobby en zelfs als een manier van leven.

De Giessen 21

Dirk Kerkvliet

Super

Bbq stuf

Luc Parduyns

Goede prijzen, top producten en snelle verzending!

aanmaakwokkels

Rik van der Veen

Helemaal top, snel geleverd, flexibel en vlotte communicatie!

Diversen

Maurice

Prima kwaliteit houtskool/rookhout

Houtskool/rookhout

Eric

Goed, leuk persoonlijk presentje erbij!

Lekbakjes

Tim Doesburg