Richard van der Steen
- Product of service:
- Clean Houtskool 6 x 9,5 kg
Prima bedrijf aanrader
Mooi assortiment en snelle levering.
Prima producten maar niet echt makkelijk verkrijgbaar en de prijzen van de producten zijn stevig. Koop al enige tijd bij Pet's Place en ben zeer tevreden.
Fijn product, snelle levering
Goede ervaring!
Super
Er ging iets mis met de verzending van het pakket maar supersnel opgelost door Grill Fanatics door het pakket nogmaals op te sturen. Dank voor de service!
Voldoet aan alle verwachtingen!
Topspullen en snelle levering
Goede
Snelle levering, product was goed verpakt en het lijkt tot nu toe goede kwaliteit, Bedankt !
Top
zeer goede ervaring, snelle levering
Levering ging vlug, correct. Product werkt uitstekend, maar waarom constant feedback geven dat je tevreden bent.
Grill Fanatics verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Grill Fanatics heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima bedrijf aanrader
Mooi assortiment en snelle levering.
Fijn product, snelle levering
Goede ervaring!
Super
Voldoet aan alle verwachtingen!
Topspullen en snelle levering
Goede