7.7 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox83% beveelt Roobol aan!

Daniel Wijbrandi

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Amateuristisch personeel en oneerlijke prijsverhoging! 0 sterren zou beter passen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Op 01-07-25 heb ik een offerte ontvangen voor twee horren voor onze twee openslaande deuren achter en twee gordijnen (foto bijgevoegd). Ik had in de winkel als maten doorgegeven 200cm breed en 240cm hoog voor beide horren. Op de offerte die ik op mail ontving stond dat beide horren 180cm breed waren dus heb ik meteen gemaild dat dit niet klopte. Dit kwam volgens de verkoper omdat de horren met 1 deur per hor maximaal 180cm breed kunnen zijn, waarom bied je mij dit aan als ik 200 cm breed doorgeef? Een hor met twee deuren was wel een optie, dit was alleen flink duurder. Vervolgens heb ik gevraagd om een offerte met de voorgestelde twee deuren zodat het wel past. Opnieuw kreeg ik hier een offerte op de mail en uiteindelijk ben ik naar de winkel gegaan. De gordijnen hebben wij afbesteld omdat mijn vrouw deze ergens anders wilde kopen. Ik kreeg dus alleen een offerte voor twee stuks horren met twee deuren per hor, het opmeten van de horren bij mij thuis (voor de zekerheid het is best duur allemaal) en het plaatsen van deze horren (offerte bijgevoegd). Deze offerte heb ik akkoord bevonden en getekend en vervolgens heb ik totaal €750 aanbetaald. Afgelopen maandag 14-07-2025 is er iemand geweest om de horren op te meten en de dag erna werd ik gebeld door Roobol. Het gaat ''ietsje'' duurder worden meneer was de boodschap, niet omdat de afmetingen die u opgegeven had niet kloppen maar omdat er op de offerte staat dat het om het plaatsen van 2 horren gaat maar het zijn 4 deuren dus het moet het plaatsen van 4 stuks zijn. Extra kosten €178!!! Ik heb aangegeven dat ik dit natuurlijk niet kan accepteren, als mij dit in de winkel was verteld had ik de aanschaf nooit gedaan. Het is ook heel gek want op de offerte staat dat ik 2 horren koop en dat er twee geplaatst worden, waar komt aantal 4 ineens vandaan. Het plaatsen van de 2 horren zou mij uiteindelijk totaal dus €376 gaan kosten, worden er soms gouden schroeven gebruikt? Het is een fout van Roobol, zij geven een verkeerde offerte af in de winkel, je kan en mag dit vervolgens niet proberen te verhalen op de klant! Ik heb geen foutieve informatie gegeven of iets achter gehouden. Toen ik aangaf de order dan maar te willen annuleren omdat ik het niet acceptabel vond werd mij verteld dat waarschijnlijk de kosten van het opmeten in mindering gebracht worden, echt te schandalig voor woorden. Is opmeten ineens een verdien model geworden i.p.v. een service?! Later is mij nog een korting voorgesteld op de nieuwe prijs van €89, maar dan nog steeds kost het mij €89 meer terwijl dit niet mijn fout is. Het word dan ook nog gebracht van kijk eens meneer wat ik nog heb kunnen regelen, schaam je kerel! De bal ligt nu bij Roobol, het ligt bij het hoofdkantoor is wat ik als laatst gemaild heb gekregen. Ik heb aangegeven dat ze mij de horren moeten leveren voor het bedrag waar ik voor getekend heb of ik wil mijn aanbetaling volledig terug. Wij hebben er een rotgevoel bij om zo behandeld te worden. Wat wij vooral treurig vinden is dat Roobol goed te boek staat als bedrijf en dan toch zo met zijn klanten omgaat. Wij hopen nog steeds op een goede afloop. Word vervolgd!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat zal ik er van zeggen!

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Betere klachtenafhandeling zeker een aanbeveling.Al vier weken bezig over plooien door het dubbelvouwen van vinyl. Door de stoffeerders in de lift gepropt terwijl we 100 euro extra hebben betaald om het de trap op te dragen. De klacht loopt nog steeds!

Antwoord Roobol

Wat ontzettend vervelend dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen goed dat je teleurgesteld bent over de situatie en dat je graag snel duidelijkheid wilt. Op dit moment is ons serviceteam nog in gesprek met de stoffeerder om dit goed af te stemmen. Zodra ze hierop terugkoppeling hebben, nemen ze contact met je op. Als het vervoer inderdaad via de lift is gegaan zoals je aangeeft, dan zorgen we dat het betaalde bedrag voor het traplopen uiteraard netjes wordt teruggestort. Door omstandigheden duurt het helaas langer dan je van ons mag verwachten. Ons serviceteam doet hun best om het zo snel mogelijk netjes af te ronden!

SterSterLege sterLege sterLege ster

Niet helemaal wat ik ervan had verwacht.

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Ik had een afspraak voor interieuradvies bij kiezen van raambekleding. Ik had gehoopt op een echt styling advies en niet dat iemand je alleen de bestaande kleurstalen laat zien en je daaruit laat kiezen. Daarnaast vind ik het erg teleurstellend dat opmeten van gordijnen alleen op vrijdag kan en je geen inspraak hebt in het tijdsvak. Je betaalt bij Roobol een hoop geld voor mooie gordijnen, dan verwacht ik ook meer service en klantvriendelijkheid.

Antwoord Roobol

Wat jammer om te lezen dat je interieuradvies niet helemaal aansloot bij je verwachtingen! We vinden het belangrijk dat een afspraak inspirerend en behulpzaam is, dus we nemen je feedback hierover zeker mee in ons team. Tijdens een adviesgesprek denken onze collega's graag mee over wat past bij je interieur, en daarbij maken ze gebruik van onze collectie kleur- en materiaalstalen. Zo proberen we samen tot een passende keuze te komen die aansluit bij jouw wensen. Wat betreft het inmeetmoment: we snappen dat het vervelend kan zijn als je daarin weinig keuzevrijheid ervaart. We werken met vaste meetdagen per regio omdat onze vakmannen elke ochtend vanaf een centraal punt vertrekken. Door dit zo te organiseren, kunnen we reistijden beperken en zoveel mogelijk klanten op één dag helpen. Dank je wel voor het delen van je ervaring en we vinden het jammer dat je het zo hebt ervaren, maar waarderen je eerlijke feedback en nemen die serieus mee!

Plezierig en gedegen advies

Onze adviseur luisterde goed en gaf helder advies. Geen lange verkooppraatjes👍

Nienke

Fijn geholpen om gordijnen te kiezen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Goed te woord te gestaan en advies gekregen. Verschillende opties uit gerekend en mee gedacht. We hadden 9u30 afspraak maar eigenlijk gingen ze pas om 9u45 open.

Top service zeer tevreden , vaklui vriendelijk en zeer keurig gewerkt

Goed gesprek gehad

Goede uitleg en advies

Rustige winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Er waren geen andere klanten: alle aandacht was voor ons. Uitleg geven tijdens het maken van de rekening is prettiger dan kort bij de kassa. De tafel is absoluut niet gezellig. De verkoopster zit met computer en staal vloerbedekking aan een kant van de tafel. In het midden liggen mappen met luxaflex en aan de andere kant daarvan zaten wij: grote afstand.

Valleria Torres Koster

Goede persoonlijke service van Nathalie & Prim. Mooie vloer uitgekozen voor onze nieuwbouw woning. We zullen voor de raamdecoratie en vloerkleed zeker terug komen bij Roobol!

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Eigenlijk niet echt verbeterpunten.

Joyce

Fantastisch

Mooi en snel gelegd

Andre van der Wel

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mooie winkel, goed personeel. Voor een traprenovatie heeel heeel erg duur.

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Winkel afspraak gemaakt voor traprenovatie. Netjes geholpen. Vantevoren me georiënteerde wat een traprenovatie mogelijk zou kunnen kosten (dacht ik) We zijn ons rot geschokken wat dit bij Roobol moest gaan kosten. Zeer gedesillusioneerd de winkel verlaten. Voor een traprenovatie géén Roobol meer. Wellicht nog wel voor laminaat in de woonkamer later dit jaar.

Goed advies

Professioneel, netjes, vriendelijk, meedenkend, ruim tijd nemend voor de klant

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Een nette winkel, makkelijk bereikbaar, vriendelijk personeel die alle tijd en ruimte geeft om zelf rond te kijken en meedenkt en adviseert als de klant hierom vraagt. Er wordt alle tijd genomen voor het maken van een keuze en vetschillende prijsopgaven en het mee nasr huis nemen van stalen is geen enkel probleem.

Klantvriendelijk, ruime productkeuze

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Aandacht voor de klant en meedenken in de mogelijkheden.

Roobol verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Roobol heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 24 september 2015

Roobol

Roobol is specialist in vloeren, gordijnen, zonwering en boxsprings. Kijk op www.roobol.com voor een winkel van Roobol bij u in de buurt.

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Daniel Wijbrandi

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat zal ik er van zeggen!

SterSterLege sterLege sterLege ster

Niet helemaal wat ik ervan had verwacht.

Plezierig en gedegen advies

Onze adviseur luisterde goed en gaf helder advies. Geen lange verkooppraatjes👍

Nienke

Fijn geholpen om gordijnen te kiezen.

Top service zeer tevreden , vaklui vriendelijk en zeer keurig gewerkt

Goede uitleg en advies

Rustige winkel

Valleria Torres Koster

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Eigenlijk niet echt verbeterpunten.

Joyce

Fantastisch

Mooi en snel gelegd

Andre van der Wel

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mooie winkel, goed personeel. Voor een traprenovatie heeel heeel erg duur.

Goed advies

Professioneel, netjes, vriendelijk, meedenkend, ruim tijd nemend voor de klant

Klantvriendelijk, ruime productkeuze

Geef een toelichting bij je beoordeling.
Aandacht voor de klant en meedenken in de mogelijkheden.

Roobol heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10