9.4 /10

checkbox98% beveelt Ronaldadventureshop.nl aan!

Jee Es

Zeer nette after-sales garantie afhandeling

Gekocht artikel (regenjas Arc’teryx) lekte door. Vermoeden was verzadiging (geen reden voor Arc’teryx om iets terug te nemen), toch heeft Ronaldadventureshop geholpen hen te overtuigen een onderzoek te doen. Gratis verzending, onderzoek, geen probleem gevonden, Arc’teryx heeft wel de jas gratis opnieuw gereinigd en waterproof gemaakt. En gratis retour. Mooie service!

Ilona

Heel goed!

Keurige levering, goede prijzen, betrouwbaar.

Hidde

Snelle service, 0 gedoe!

Snel, simpel

M.

Leonie

Perfect! Heldere communicatie, vriendelijk en behulpzaam

Zeer snelle reactie, heldere communicatie, denken mee in oplossingen, snelle verzending

Eva

Didrikson jas bestel. Hele snelle service en heel netjes verpakt. Erg tevreden met zowel de service als het product!

Zorgvuldig verpakt en snel verzonden

Zeer Goed

Duidelijk en snel netjes verpakt

ML Baartmans

Heel erg goed

Snelheid van reageren. Kwaliteit!

Dhert

prima, snelle service

duidelijkheid

J.S.

Super goed

Super snelle levering

Monika

Prima service

Mooi Teva’s, binnen enkele werkdagen geleverd.

Henk

Snel goede prijs

Frans Maatrse

Na aankoop van de wandelschoenen bleek toch dat ik niet de juiste maat had gekozen. Dit bleek pas na een maand na aankoop toen ik een wandeling ging maken. Toch besloten contact op te nemen en het probleem voor te leggen. Het bestaat nog: mensen die begripo tonen en die mij een prima oplossing boden. DSuper blij met jullie. TOP zaak!!!

fantastische service en kennis van zaken.

Karin

Prima service

Kapotte onderdelen zonder probleem gratis onder garantie vervangen, netjes opgestuurd!

Ronaldadventureshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ronaldadventureshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2014

Ronaldadventureshop.nl

Bij Ronald Adventure Shop vindt u een grote collectie outdoor artikelen. Wij voeren een uiteenlopend assortiment in hardwaren en kleding. Denk hierbij aan één van de meest uitgebreide wandelschoenencollectie ’s van het land met merken als Meindl, Hanwag en Lowa. Maar ook als u op zoek bent naar een nieuwe rugzak of reistas bent u hier aan het juiste adres.

Breestraat 130

1941EM Beverwijk

Jee Es

Zeer nette after-sales garantie afhandeling

Ilona

Heel goed!

Keurige levering, goede prijzen, betrouwbaar.

Hidde

Zeer Goed

Duidelijk en snel netjes verpakt

ML Baartmans

Heel erg goed

Snelheid van reageren. Kwaliteit!

Dhert

prima, snelle service

duidelijkheid

J.S.

Super goed

Super snelle levering

Monika

Prima service

Mooi Teva’s, binnen enkele werkdagen geleverd.

Henk

Snel goede prijs

Frans Maatrse

fantastische service en kennis van zaken.

Karin

Ronaldadventureshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: