Haricot BV
Rompslomp is zelf een rompslomp geworden
- Rompslomp in een paar woorden
- Jarenlang was Rompslomp.nl voor mij hét voorbeeld van een betaalbaar en gebruiksvriendelijk administratieprogramma. Eenvoudig, overzichtelijk en met destijds een flexibele en prettige support. Helaas is daar weinig van over. Door het missen van enkele e-mails (die achteraf in de Gmail-spamfolder bleken te zijn beland) ben ik zonder duidelijke instemming in een master-abonnement met 6 bedrijven geplaatst. Alsof dat nog niet vreemd genoeg is, zijn daar ook 21 extra gebruikers aan gekoppeld — aantallen die volledig uit de lucht gegrepen zijn en totaal niet aansluiten bij het werkelijke gebruik, noch nu, noch in het verleden. Voor elke extra gebruiker wordt bovendien €3 per maand gerekend, vooraf te betalen, en — zo kreeg ik te horen — niet meer te corrigeren. Ook niet als aantoonbaar is dat deze gebruikers nooit bestaan hebben of gebruikt zijn. Dat voelt niet alleen onredelijk, maar ronduit klantonvriendelijk. Wat het extra teleurstellend maakt: Ik ben ruim 10 jaar klant Ik heb meerdere klanten aangebracht Ik heb altijd netjes betaald Maar begrip, coulance of inlevingsvermogen? Dat bleek volledig afwezig. Alles wordt strak afgedekt met “voorwaarden”, zonder oog voor de situatie of de klantrelatie. Waar Rompslomp ooit stond voor eenvoud en ontzorging, is het nu zelf een rompslomp geworden: star, commercieel en onpersoonlijk. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat het vertrouwen definitief weg is. 👉 Conclusie: wij verhuizen de administraties de komende maanden naar een concurrent. 👉 Advies aan anderen: wees wijs en kies een ander pakket. Niet voor deze Rompslomp.