Henny van hees
- Product of service:
- Rolsteiger
Leveren niet. Ook.niet na bellen
Goed product en snelle levering
Goede prijs en snelle verzending - slechte transporteur gekozen. Dankzij Trans-mission erg lang moeten wachten op (een deel van) mijn steiger. Stop vooral met die prutsers!
Geweldig! Een dikke aanrader! Ik heb een ladder en ook een rolsteiger besteld via rolsteiger.net: prachtig materiaal, snel geleverd, keurig verpakt en nette bezorger. Alleen maar positief! Mocht je iets nodig hebben wat ze kunnen leveren is mijn advies - doen!
Top
Mooi bedrijf goed geregeld
Prima verzorging, snelle levering
Zeer positief
Prima website. Prijsverschil tussen a en b merken is niet groot
Snel verzonden. En goed verpakt.
opnieuw snel geleverd en goed verpakt
Heb 2 platforms besteld, was niet helemaal goed gegaan, maar keurig opgelost.
Snel geleverd, mooi product
Super! Eerst was verkeerde onderdeel geleverd, na 1 telefoontje, keurig 2 dagen later omgeruild!!!
Rolsteiger.net verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rolsteiger.net heeft de volgende resultaten bereikt:
Leveren niet. Ook.niet na bellen
Goed product en snelle levering
Top
Mooi bedrijf goed geregeld
Prima verzorging, snelle levering
Zeer positief
Prima website. Prijsverschil tussen a en b merken is niet groot
Snel verzonden. En goed verpakt.
opnieuw snel geleverd en goed verpakt
Heb 2 platforms besteld, was niet helemaal goed gegaan, maar keurig opgelost.
Snel geleverd, mooi product
Rolsteiger.net heeft de volgende resultaten bereikt: