9.3 /10

checkbox98% beveelt Rolsteiger.net aan!

Hans

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Dit bedrijf adverteert met nepaanbiedingen op Marktplaats. Er wordt doorverwezen naar informatie op hun website. Daar kom je echter dezelfde steiger tegen voor 350 euro duurder met een net iets andere omschrijving. Daar zijn het ineens beschadigingen bij het productieproces i.p.v. lichte beschadigingen tijdens het vervoer. De prijs op Marktplaats is 1349 euro, op de website ineens 1399 euro, maar dan komt er ook nog BTW bij. De getoonde foto's zijn elders van internet afgehaald. Vraag je om echte foto's wordt simpel verwezen naar hun website met identieke 'gestolen' foto's. De advertentie op Marktplaats is niets meer dan nep en een lokkertje voor hun website. Waar al die positieve reviews vandaan komen is mij een raadsel. Ik moest er even naar zoeken voordat ik deze website vond. Als Rolsteigernet netjes had gereageerd op mijn vragen i.p.v. verwijzen naar hun website had ik dit allemaal niet geschreven.

Product of service:
Tweedehands steiger 135 x 190 x 8.2 mtr WH GRATIS AFHOUDERS https://www.marktplaats.nl/v/doe-het-zelf-en-verbouw/steigers/a1509627022-tweedehands-steiger-135-x-190-x-8-2-mtr-wh-gratis-afhouders € 1.349,00

Wim Lammers -W J.Lammers en Zonen

Fijn bedrijf, duidelijke website en correct bezorging

Duidelijke en heldere website en betrouwbaar met hun leveringen.
Diverse steiger onderdelen en toebehoren

Rob Peereboom

Rolsteiger

fred hoiting

SterSterSterSterLege ster

betere communicatie over levertijd ,was bijna niet thuis geweest ,vervoerder stond aan de deur zonder dat ik wist wanneer ie kwam

snelle reactie
kamersteiger

Jeffrey van Senten

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ze leveren niet op de afgesproken datum. De levering was incompleet en de nalevering duurde twee weken en bestond vervolgens uit het verkeerde onderdeel. Algeheel gebrek aan urgentie en aandacht.

Stijger

Goede communicatie

Netjes verpakt, beertje voor mijn dochter, hulp bij inladen
kamersteiger met opzetstuk en stabilisatoren

Afbouw GO

Topservice bij rolsteiger.net! Betrouwbaar, komen afspraken na en helpen je graag verder. Ik ben supertevreden en zal hier in de toekomst zeker weer bestellen. Absoluut mijn vaste adres voor steigers en trappen.

Betrouwbaar en servicegericht
3 trede dubbele trap

Marcel Beerepoot

Goede prijzen, goed materiaal

Prijs, assortiment
2 maal trap

Nvt.

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed product gekocht, dat na vertraging door externe bezorging prima verpakt geleverd werd.

Service

E Van Tol

Netjes overzichtelijk

Van verzending tot bestelling top
Asc 3 x8 ladder

Guus de bruijn

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring , vraag om advies, krijg het verkeerde advies, daardoor extra moeten betalen voor omruiling met ander artikel. Koste me +- 60 euro transportkosten. Ik hed vertwacht dat na het slechte advies dat jullie de transportkosten zouden delen.

Helaas geen sterke punten

R Jong

steiger voor prive gebruik besteld. Zeer tevreden

veel keuze, zeer prettige communicatie/ klantenservice, prima op tijd
rolsteiger

Rolsteiger.net verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rolsteiger.net heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 2 mei 2016

Rolsteiger.net

U bent op zoek naar de beste rolsteiger , hier vindt u de beste rolsteiger voor elke klus

Witte Paal 5

1742NL Schagen

Hans

Wim Lammers -W J.Lammers en Zonen

Fijn bedrijf, duidelijke website en correct bezorging

Duidelijke en heldere website en betrouwbaar met hun leveringen.
Diverse steiger onderdelen en toebehoren

John Raaijmakers