P V
- Sterke punten
- Levering steiger was netjes en snel.
- Product of service:
- Steiger
Goede producten, duidelijke plaatjes, concurerende prijzen
Perfect
goede en duidelijke website
Duidelijk online overzicht met makkelijke zoek mogelijkheden
Netjes
Levering en service erna zijn geweldig
Voor het eerst een ladder besteld via rolsteiger.net Netjes op tijd en volgens afspraak ontvangen en goede service en goedkoper als menige andere leveranciers
Producten zoals beschreven
Correcte werkwijze. Helder, duidelijk en snel.
Goed bedrijf welke afspraken nakomt
Netjes en snel geregeld, alleen kan de bezorging wat beter worden afgestemd.
Volgens afspraak afgehandeld
Vriendelijk
Zoals iedere keer weer prima in orde, levering weer dik orde
Rolsteiger.net verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rolsteiger.net heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede producten, duidelijke plaatjes, concurerende prijzen
Perfect
goede en duidelijke website
Duidelijk online overzicht met makkelijke zoek mogelijkheden
Netjes
Levering en service erna zijn geweldig
Producten zoals beschreven
Correcte werkwijze. Helder, duidelijk en snel.
Goed bedrijf welke afspraken nakomt
Netjes en snel geregeld, alleen kan de bezorging wat beter worden afgestemd.
Volgens afspraak afgehandeld
Vriendelijk