jan maas
Makkelijk te bestellen en netjes werk geleverd top
prima
Super Tevreden!
Was prima
De ervaring is prima.ik had een sleutelschakelaar met puls besteld,en kreeg een pakketje van iemand anders met 4 bandopwinders en een doorvoerpijpje. Gehaald en gebeld en het was de andere dag opgelost,en het pakje dat ik kreeg was voor een andere klant,dus die ook blij.
Correcte bestelling
Alles is volgens afspraak gelopen , Ze helpen met je bestelling En veel vlugger dan verwacht lag alles netjes klaar
Regelen alles top
Vriendelijk en gemakkelijke aankoop. Ook bij afhalen ging alles zeer vlot. Zoals deze shop zouden er meer moeten zijn, tegenwoordig niks als veredelde zelfstandigen die je niet verder helpen met kleinere reparaties/stukken.
Mooie screens, goede prijs
Goede ervaring
Perfect
RolluikDirect.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RolluikDirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
RolluikDirect.nl