Nico Sparla
Goede kwaliteit van de producten, denken goed met je mee bij je keuze van je rolluiken.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Kwaliteit en bereikbaarheid
- Product of service:
- Rolluik
Gewoon perfect!
Stelle levering
Prima alles direct geregeld snelle service zelfs als je op locatie bent en je hebt artikelen nodig bellen en je kunt ze halen
Prima ervaring . Eerst gebeld voor uitleg Brell wifi motor en er twee gekocht.
Prima!
prima ook de vergeten bestelling goed opgelost
Snelle en correcte levering
Top service
Zeer goede kennis van zaken
Goed bedrijf met fijne communicatie
Prima geholpen
Redelijk
RolluikDirect.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RolluikDirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
RolluikDirect.nl
Ambachtweg 75
5731 AE Mierlo
Gewoon perfect!
Stelle levering
Prima ervaring . Eerst gebeld voor uitleg Brell wifi motor en er twee gekocht.
Prima!
prima ook de vergeten bestelling goed opgelost