Nico Hin
- Verbeterpunten of tips
- Dopjes om de boorgaten op te vullen als optie mee te sturen
- Sterke punten
- Duidelijke webside, goede informatie
- Product of service:
- Ritsscreen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Zoals het hoort
Ik ben klant voor meer dan 17 jaar. Dat spreekt voor zich. Uitstekend klantenservice, goede prijzen en informatieve website.
Voor het ombouwen bediening rolluik van hand naar RTS, deze Somfy motor met afstandsbediening gekocht. Werkt prima. Voor het inbouwen en afstellen van de motor, moet je wel een beetje handig zijn. Dit is voor niet iedereen weggelegd. Voor mij was het geen probleem.
Prima product, en uitstekende service.
Wij zijn zeer tevreden, klantvriendelijk en correct. Een aanrader voor iedereen.
Perfect
Snel en perfect complete levering
Alles is makkelijk te vinden
Vlotte levering, prima spullen
Snelle levering en prima product! Ik heb hier al eerder een bandopwinder voor m'n rolluik besteld
Goede profesionaal bedrijf met grote ervaring van zonwering branche.Groten DKJ Aluminium System
Helemaal goed zoals ik besteld heb is het ook geleverd
Snelle en pretige juiste levering
Zeer goede ervaring
Helemaal top!
RolluikDirect.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RolluikDirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
RolluikDirect.nl
Ambachtweg 75
5731 AE Mierlo
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Zoals het hoort
Prima product, en uitstekende service.
Perfect
Snel en perfect complete levering