Jacqueline en Jos Kevenaar
Goede ervaring, er wordt snel gereageerd op vragen, vriendelijke en enthousiaste verkoopster!
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Zie bovenstaande
- Aangekocht product
- Rolgordijnen screen doek
98% beveelt Rolgordijnwinkel.nl aan!
Positief
Zeer goed
SNEL GELEVERD EN PAST PRECIES
Heel prettig verlopen, werd nog gebeld over afwerking van onderkant van rolgordijn
Snelle levering en er wordt fijn meegedacht als je vragen hebt. Telefonisch goed bereikbaar en alle soorten kleurstalen zijn mogelijk. Kwaliteit van de producten is goed.
Mooie kwaliteit maar er zijn wel verbeterpunten
Goede ondersteuning bij bestelling en zeer tevreden van afgeleverde product !
zeer goed
Topbaan, al veel besteld en altijd keurig in orde en goede kwaliteit. Ik koop nergens anders meer.
Fijne dubbele plisségordijnen - heel blij mee!
Weer uitstekend te woord gestaan en weer een prachtige jaloezie mogen ontvangen. Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
prima
Toegankelijk en zeer klantvriendelijk; snelle levering van genoeg proefstofjes.
Rolgordijnwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rolgordijnwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rolgordijnwinkel.nl
Steur 140
3344jj Hendrik Ido Ambacht
Positief
Zeer goed
SNEL GELEVERD EN PAST PRECIES
Mooie kwaliteit maar er zijn wel verbeterpunten
Goede ondersteuning bij bestelling en zeer tevreden van afgeleverde product !
zeer goed
Fijne dubbele plisségordijnen - heel blij mee!
prima
Toegankelijk en zeer klantvriendelijk; snelle levering van genoeg proefstofjes.
Rolgordijnwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rolgordijnwinkel.nl