Marinus Roufs
Duurde allemaal wat langer dan verwacht maar wel perfecte duo rolgordijnen. Blij mee.
- Product of service:
- Duo rolgordijnen
Goede kwaliteit
We hebben ons duo rolgordijn na lang wachten binnen hij is van goede kwaliteit je kan hier wel kopen maar je moet lang wachten
Je moet veel geduld hebben met roldeco. Communicatie verloopt zeer traag en levertijden op website kloppen niet(7dagen). Bestelling 9 maart geplaatst uiteindelijk 17 april geleverd. Je krijgt het idee door de trage communicatie en dus niet accurate levertijden op website dat je word opgelicht, maar uiteindelijk krijg je dus wel je levering. Rolgordijnen zien er mooi uit, kleuren zijn mooi en het werkt prima voor prijs kwaliteit verhouding (limited rolgordijnen). Zelf een fout gemaakt bij de bestelling, na levering wel goed en snel app contact zodat er snel een nieuwe bestelling geplaatst kon worden. Tip voor roldeco: pas levertijden aan op website en communiceer via de mail bij vertraging dat voorkomt een hoop negatieve ervaringen. Ik geef geen volle 4 sterren omdat het leverings proces mij ontzettend veel stress heeft opgeleverd. Als het bij de volgende bestelling beter gaat worden het er meer.
Top, snel, netjes en vakkundig! Ik heb 18 plisee gordijnen op maat besteld. Allemaal netjes strak.Snel geleverd en prima prijs kwaliteit. Ben erg tevreden over de korte snelle lijntjes in het contact. Binnen de afgesproken tijd geleverd en geplaatst. Ik zou een volgende keer zeker weer hier bestellen. Dank roldeco!
Maten kloppen precies tot aan de millimeter en goed afgewerkte duo rolgordijnen ontvangen.
rolgordijnen zien er goed uit
Heel goed advies gekregen na dagen lange communicatie heb ik duo rolgordijnen besteld en net opgehangen het ziet er allemaal top uit en is een mooie match geworden met mijn meubels bedankt Roldeco!
Service was niet super goed. Kreeg rolgordijnen 1,5maand later dan wat er aan mij aangegeven was. Hier was ook geen duidelijk contact over en kreeg van te voren niet te horen dat er zoveel vertraging zou zijn. Verder zijn de gordijnen zelf wel erg mooi en ben ik daar wel super blij mee
Super mooie duo rolgordijnen!! Verwachting van resultaat tegenover prijzen zijn groots. :D
Mooie product prima
Horren met plakmontage besteld ziet er goed en juist uit allemaal. Fijne schuifsysteem wel.
Uitstekend geholpen en mooie rolgordijnen ontvangen het montagewerk was ook erg simpel te doen
Fijne service en tot slot erg mooie duo rolgordijnen
Niet goed, niet slecht
Roldeco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Roldeco heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede kwaliteit