8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox68% beveelt Roldeco aan!

Nancy

SterSterSterHalve sterLege ster

Je moet veel geduld hebben met roldeco. Communicatie verloopt zeer traag en levertijden op website kloppen niet(7dagen). Bestelling 9 maart geplaatst uiteindelijk 17 april geleverd. Je krijgt het idee door de trage communicatie en dus niet accurate levertijden op website dat je word opgelicht, maar uiteindelijk krijg je dus wel je levering. Rolgordijnen zien er mooi uit, kleuren zijn mooi en het werkt prima voor prijs kwaliteit verhouding (limited rolgordijnen). Zelf een fout gemaakt bij de bestelling, na levering wel goed en snel app contact zodat er snel een nieuwe bestelling geplaatst kon worden. Tip voor roldeco: pas levertijden aan op website en communiceer via de mail bij vertraging dat voorkomt een hoop negatieve ervaringen. Ik geef geen volle 4 sterren omdat het leverings proces mij ontzettend veel stress heeft opgeleverd. Als het bij de volgende bestelling beter gaat worden het er meer.

Rolgordijnen limited beige.

Anne

Top, snel, netjes en vakkundig! Ik heb 18 plisee gordijnen op maat besteld. Allemaal netjes strak.Snel geleverd en prima prijs kwaliteit. Ben erg tevreden over de korte snelle lijntjes in het contact. Binnen de afgesproken tijd geleverd en geplaatst. Ik zou een volgende keer zeker weer hier bestellen. Dank roldeco!

Plisee gordijnen

Gulhan G

Maten kloppen precies tot aan de millimeter en goed afgewerkte duo rolgordijnen ontvangen.

duorol

Antwoord Roldeco

Beste Gulhan, bedankt voor uw positieve feedback en veel woonplezier gewenst met de duo rolgordijnen!

Leon Verheij

rolgordijnen zien er goed uit

rolgordijn linnen

Antwoord Roldeco

Beste Leon, dank voor uw positieve feedback en veel plezier van uw rolgordijnen!

N Boran

Heel goed advies gekregen na dagen lange communicatie heb ik duo rolgordijnen besteld en net opgehangen het ziet er allemaal top uit en is een mooie match geworden met mijn meubels bedankt Roldeco!

duo rolgordijnen

Antwoord Roldeco

Beste, fijn dat het tot slot een leuke match is geworden met de meubels in huis. Namens Roldeco wensen wij u veel woonplezier met uw aankoop!

Jamie

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Echt super slechte service, ik heb mijn bestelling nooit mogen ontvangen en krijg ook geen reacties van ze terug. Werd mij beloofd dat ze (dan wel 4weken te laat) opgestuurd zouden worden en k een email zou krijgen maar heb tot heden helemaal niks ontvangen. Ik heb gewoon mijn geld weggegooid en zit dus nu zonder gordijnen.

Antwoord Roldeco

Beste Jamie, als eerst mijn excuses voor de vertraging in uw order. ik zie dat uw bestelling vorige week is aangemeld bij de transporteur en inmiddels onderweg is voor aflevering. Ik zie dat mijn collega ook al contact met u heeft gehad over de leverstatus. Ik hoop dat u onlangs het lange wachten tevreden zal zijn van het eindresultaat.

Sude Ünal

Super mooie duo rolgordijnen!! Verwachting van resultaat tegenover prijzen zijn groots. :D

duo rolgordijnen besteld

Antwoord Roldeco

Beste Sude, uw feedback is voor ons van groot belang dankuwel voor de leuke review en veel woonplezier gewenst van de duo rolgordijnen!

Roel Brink

Mooie product prima

Duo

Antwoord Roldeco

Beste Roel, dankuwel voor de positieve review. Veel woonplezier gewenst met uw jaloezieën!

Tim Roelfsen

Horren met plakmontage besteld ziet er goed en juist uit allemaal. Fijne schuifsysteem wel.

Horren

Antwoord Roldeco

Hoi Tim, goed om te zien dat alles naar wens is zo kunt u er weer tegen aan met de insecten op komst! Fijne dag!

Ahmet Gözcü

Uitstekend geholpen en mooie rolgordijnen ontvangen het montagewerk was ook erg simpel te doen

Antwoord Roldeco

Beste Ahmet, dankuwel voor de feedback dat word groots gewaardeerd! veel woonplezier gewenst met uw nieuwe rolgordijnen :)

Larissa Leuvink

Fijne service en tot slot erg mooie duo rolgordijnen

Antwoord Roldeco

Hoi Larissa, bedankt voor het delen van de foto's en deze review het ziet er allemaal heel mooi uit! Veel woonplezier gewenst en geniet van de dag!

Leo Verheij

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Niet goed, niet slecht

Duo gordijnen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op de website staat geschreven dat er een levertijd is van 1 week, maar helaas is mijn bestelling pas over 4 weken geleverd. Vanaf na een week van mijn opdracht heeft het bedrijf geen contact met mij opgenomen omtrent de verlate levering. Na 2 weken van mijn bestelling heb ik tot 2 keer toe maar zelf contact geprobeerd te maken met het bedrijf middels mail, maar helaas geen reactie. Na 2 keer appen is er pas gereageerd. Kortom slechte ervaring.

Product of service:
De kwaliteit oogt wel goed aan, moet het nog ervaren.

Antwoord Roldeco

Beste, ik zie dat uw bestelling inderdaad na 3 weken pas is verzonden. Helaas komt dit doordat de productie is verhuisd en hierdoor hebben wij een onverwachte lange vertraging gehad. Door de lange vertraging hebben wij een hoge aantal berichten ontvangen waardoor wij veel moeite hebben gehad met terugkoppelingen. Mijn volstrekte excuses hiervoor. Ondanks het lange wachten hopen wij dat u tevreden bent met het product.

Borsboom

Niet best

Product of service:
3 rolgordijnen, kleine duizend euro. Twee maal beloofd dat het product de week erna zou worden geleverd, tot op heden niets ontvangen. Geen levertijd bevestiging, geen snelle communicatie, geen telefonische bereikbaarheid. Nog niets ontvangen 🤬

Pieter Trap

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ronduit slecht. Ruim 6 weken moeten wachten op de levering. Bij het uitpakken van het rolgordijn kwamen we erachter dat er om de paar centimeter een gat in het gordijn zit.

Rolgordijn

Antwoord Roldeco

Beste Pieter, ik zie inderdaad dat uw rolgordijn niet goed is gecontroleerd. We hebben inmiddels al een email naar u verstuurd met een bevestiging dat u een compleet nieuwe rolgordijn zal ontvangen. We hopen dat we het op deze manier kunnen oplossen om u alsnog tevreden te mogen houden.

Geantwoord op

Roldeco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Roldeco heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 18 januari 2021

Roldeco

Welkom bij Roldeco, dé online specialist voor de beste raamdecoraties op maat. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan rolgordijnen, duo rolgordijnen, houten jaloezieën, horren, plisse, EasyClick systemen en diverse accessoires. Kortom, alles voor jouw raamdecoratie op maat.

Nancy

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Niet goed, niet slecht

Duo gordijnen

Product of service:
De kwaliteit oogt wel goed aan, moet het nog ervaren.

Borsboom

Niet best