Familie Hooijberg
- Product of service:
- easyclick plisse
Vakkundig werk geleverd mooie producten we zijn zeer tevreden.
Uitstekende producten goed advies gehad voor het meetwerk op whatsapp. de duo rolgordijnen zien er fantastisch uit zeker een aanrader!
Rolgordijnen bevallen goed mooi afgewerkt en op tijd binnen
Uitstekende service!
Good quality products im happy with my duo blinds thank you Roldeco!
Wij hebben de duo rolgordijnen speciaal op maat laten maken voor de erker. Ze waren op tijd geleverd en hangen prachtig. De stof is stevig. Ik had verwacht dat het misschien wat ingewikkelder zou zijn om ze op te hangen, maar het viel mee. Een aanrader voor iederen die op zoek is naar een stijlvolle oplossing!
Duo rolgordijnen gekocht en zeer tevreden. Op tijd geleverd en ze hangen perfect. Meer heb ik niet nodig!
Mooie kwaliteit en snel geleverd!
Easyclick plisse besteld maar om te kunnen meten moest ik eerst een passtuk hebben deze hebben zij netjes verzonden. En met wat hulp hangt alles perfect op maat! Keurig werk geleverd!
Mooie product
Van het meten tot aan vragen goed geholpen de linnen rolgordijnen zien er leuk uit heb gekozen voor de kleur Phantom Linnen. Zeker aan te raden.
Mooie duo rolgordijnen verrassend mooi voor zo een laag bedrag. Antwoorden via whatsapp ging snel ben goed geholpen.
Redelijk
Zeer slechte communicatie want zijn niet te bereiken Dan zeggen op dinsdag te leveren Dan een week later zeggen dat de stof op is Dus na 3 weken nog niks geleverd Schandalig gewoon
Al meer dan 1 week op levering te wachten op bestelling die klaar is
Roldeco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Roldeco heeft de volgende resultaten bereikt:
Rolgordijnen bevallen goed mooi afgewerkt en op tijd binnen
Uitstekende service!
Good quality products im happy with my duo blinds thank you Roldeco!
Mooie kwaliteit en snel geleverd!
Mooie product
Redelijk