Kees Pronk
- Product of service:
- Hor
Super fijn bedrijf en zeer vriendelijk en heel fijn geholpen.
Ze doen wat ze beloven
Zeer goed gemaakt, eenvoudig te installeren en zien er geweldig uit, op bestelling gemaakt. En de levering duurde echt niet lang. Ik ben erg blij met beide producten.
Helaas hebben we ruim een half jaar na een 50% aanbetaling van euro 5000,- nog nooit 1 rolgordijn geleverd ondanks vele reminders, mails, apps. We hebben al 2 maanden geen reactie meer gehad, terwijl eind juni weer beloften van levering zijn gedaan. We komen graag zsm in contact.
Een jaar geleden heb ik gordijnen besteld die nooit zijn geleverd. Ik ben zowel mijn borg voor mijn appartement als het geld voor de gordijnen kwijtgeraakt. Nu negeren ze me en willen ze me het geld niet teruggeven. NIET AAN TE RADEN. HET ZIJN OPLICHTERS EN IK ZAL ZE BLIJVEN LASTIGVALLEN TOTDAT ZE ME HET GELD TERUGGEVEN.
Levering iets te laat. Verder prima
Prima produkten die zelfs tot meer dan 3 meter breed geleverd kunnen worden
Uitstekende ervaring. Snelle levering en fantastisch product.
Twee jaar geleden hebben wij vier duo-rolgordijnen besteld, alles verliep toen al prima. Ze werden eerder geleverd dan voorspeld en het zelf ophangen was goed uitgelegd, dus makkelijk. Vandaag een vraag gesteld over de kettinghangers. Direct antwoord, snel meegedacht en opgelost. Fijn bedrijf om mee te werken.
Helaas geen beste ervaring. Lange levertijd en slechte communicatie
Zeer tevreden van
Duidelijke instructies/keuzes op de website. Afgeleverd op de aangegeven levertijd. Was goed in elkaar te zetten. En het past perfect.
Prima bedrijf, alles zoals van te voren overeengekomen
Roldeco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Roldeco heeft de volgende resultaten bereikt:
Super fijn bedrijf en zeer vriendelijk en heel fijn geholpen.
Ze doen wat ze beloven
Levering iets te laat. Verder prima
Prima produkten die zelfs tot meer dan 3 meter breed geleverd kunnen worden
Uitstekende ervaring. Snelle levering en fantastisch product.
Helaas geen beste ervaring. Lange levertijd en slechte communicatie
Zeer tevreden van