Pet Styling Cecile
- Product of service:
- rolcontainer abonnement
96% beveelt Rolcontainer Nederland aan!
top, komen altijd afspraken na en denken mee in oplossingen!
Zeer goede service, komen vragen als de container niet aan de weg staat en als ze hem vergeten en je meld het word hij de volgende dag geleegd
Fijn benaderbaar bedrijf, lossen op als er iets is.
Website zeer duidelijk, container snel geleverd.
Duidelijk verhaal en goede voorwaarden. Tot nu toe erg tevreden. Komen op afgesproken tijd de container legen.
Prettig
Eerste ophaal moment moest ik zelf voor bellen.
Vriendelijke, correcte en snelle contacten.
Rolcontainer Nederland is flexibel en vlug met reageren en handelen
Netjes en volgens afspraak
Alleen maar goede ervaringen tot nu toe
Heel goed. Snelle reacties van Stef.
Zeer behulpzaam, meedenkend
Goed en klantgericht
Goed,ben zeer tevreden.
Rolcontainer Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rolcontainer Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
top, komen altijd afspraken na en denken mee in oplossingen!
Fijn benaderbaar bedrijf, lossen op als er iets is.
Website zeer duidelijk, container snel geleverd.
Prettig
Eerste ophaal moment moest ik zelf voor bellen.
Vriendelijke, correcte en snelle contacten.
Rolcontainer Nederland is flexibel en vlug met reageren en handelen
Netjes en volgens afspraak
Alleen maar goede ervaringen tot nu toe
Heel goed. Snelle reacties van Stef.
Zeer behulpzaam, meedenkend
Goed en klantgericht