Saskia De ligt
- Product of service:
- Rolcontainer Oud papier
96% beveelt Rolcontainer Nederland aan!
betrouwbaar
Goed en snel
Goede service, problemen worden direct opgelost
netjes en snel
goed
Goed alleen als er meer gewicht inzit meteen een melding ,zit ook wel eens minder in
Werkt goed
Doen! Àlles volgens afspraak en, makkelijk te bereiken
alles gaat naar wens
Heel tevreden!
Prima service. Er werd zelfs een keer aangebeld of ik mijn container nog even wilde pakken toen ik hem vergeten was aan de weg te zetten!
verder prima, maar volgens mij hadden we korting moeten krijgen bij het verlengen van het contract. Kan dat alsnog?
Tot nu toe positief.
top, komen altijd afspraken na en denken mee in oplossingen!
Rolcontainer Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rolcontainer Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Doen! Àlles volgens afspraak en, makkelijk te bereiken
alles gaat naar wens
Heel tevreden!
Tot nu toe positief.
top, komen altijd afspraken na en denken mee in oplossingen!
Rolcontainer Nederland heeft de volgende resultaten bereikt: