Dechering
- Beschrijf hier uw ervaring
- Telefonisch contact is top Informatie is ook top Tarieven zijn goed
Goed bereikbare en snelle service
Goed maar meer en makkelijker maken van als de container vol is en laten weten wanneer de container opgehaald word is wel fijn ivm dat er s nachts of overdag andere mensen en dingen op gooien die er niet horen
Goede en snelle Service
Top bedrijf zal er vakker bestellen
Provesioneel
Ziet er prima en duidelijk uit
Goed bedrijf, zeer aardig personeel
Duidelijke website, snel geleverd en op afgesproken tijdstip weer opgehaald.
RodeBak.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RodeBak.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Top bedrijf zal er vakker bestellen
Provesioneel
Ziet er prima en duidelijk uit
Goed bedrijf, zeer aardig personeel
Duidelijke website, snel geleverd en op afgesproken tijdstip weer opgehaald.
RodeBak.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
RodeBak.nl