Uw ervaring
Heel klantvriendelijk! Ik kreeg het bestelde in de verkeerde kleur opgestuurd maar mocht het produkt houden en kreeg binnen 2 dagen alsnog de goede kleuropgestuurd!
Leatherman Style CS op de site besteld, Style PS opgestuurd gekregen. Na telefonisch contact mag product worden teruggestuurd maar moet ik zelf opdraaien voor de retourkosten!!!
Klanten laten opdraaien voor de retourkosten voor een door jullie verkeerd opgestuurd product is not done!!
Top, snel en precies wat ik zocht
Waardeloos bedrijf. 2 maanden geleden bestelling geplaatst, nooit iets ontvangen. Ook geen reactie op 3 e-mail van mij.
Dus eigenlijk 0 sterren
Leveren
Snelle en correcte levering
Snelle levering als het op voorraad is.
Email kan soms sneller beantwoord worden.
Bij mijn vorige review was er wat misgegaan bij het wisselen van systemen. Is alsnog netjes afgehandeld .
Als er voldoende voorraad is geen probleem levering op tijd.en alles volgens afspraak. Als er backorder is bewaar dan de begeleidende brief goed want anders hoef je niets meer van RLSales te...
Als klanten aangeven niet tevredenof niet blij te zijn te zijn. Op z'n minst nog even contact met ze op te nemen.
Beste Roy,
Wat vervellend om te horen dat de afhandeling van uw backorder artikel niet goed is gegaan. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling en we gaan gelijk contact met u opnemen.
Met...
Een gedeelte van de bestelling (rol veiligheidstape) werd erg laat nageleverd.
heel goede en juiste info
geen tips