- Product of service:
- Evaluatie training RJ Safety & Security
99% beveelt RJ Safety & Security aan!
Niet echt ervaren door de korte les
Ervaringen zijn goed. Interactie tussen de trainer en de groep is zeer goed. Oefenruimte, waar verschillende scenario's kunnen worden ingezet, is een zeer fijne aanvulling op de training.
De manier van lesgeven was erg prettig, geen druk, alle ruimte om te leren.
was een goede professionele nuttige training.
Erg positief
Leerzame, leuke cursus. Goede uitleg en geweldige lotus.
Helemaal goed
Verouderde filmpjes ciojfers niet uo to date maar vanuit 2017
professionele organisatie
ik ken het alleen van de AED trainingen en die zijn goed.
Goede trainers met goede praktijk ervaring en leuke praktische trainingen in een ideale locatie.
Ruim voldoende.
Heel goede ervaring
Mijn ervaring is erg goed geweest.
RJ Safety & Security verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RJ Safety & Security heeft de volgende resultaten bereikt:
Niet echt ervaren door de korte les
De manier van lesgeven was erg prettig, geen druk, alle ruimte om te leren.
was een goede professionele nuttige training.
Erg positief
Leerzame, leuke cursus. Goede uitleg en geweldige lotus.
Helemaal goed
Verouderde filmpjes ciojfers niet uo to date maar vanuit 2017
professionele organisatie
ik ken het alleen van de AED trainingen en die zijn goed.
Ruim voldoende.
Heel goede ervaring
Mijn ervaring is erg goed geweest.
RJ Safety & Security heeft de volgende resultaten bereikt: