8.7 /10

checkbox94% beveelt RITEL aan!

Frank

Accu van Mijn iPhone 14 Pro Max bij Ritel Berkel en Rodenrijs laten vervangen. Prima service, gelijk zijn de oplaad connector en de speakers schoon gemaakt. Na 20 minuten was àlles gefixt! Top debrijf, ook voor reparaties!

Nieuwe accu

Antwoord RITEL

Bedankt voor je mooie review, Frank! Wat fijn dat onze collega's van Ritel Berkel en Rodenrijs je zo snel en goed hebben kunnen helpen met een nieuwe accu voor je iPhone! Wees altijd welkom in onze winkel, ook voor vragen en advies! Groetjes, Team Ritel!

Nurhan

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hierbij stel ik u aansprakelijk voor de schade die is ontstaan door de onjuiste informatie die mij bij uw winkel is gegeven. Ongeveer twee maanden geleden heb ik bij u een schermbeschermer voor mijn iPhone 17 Pro laten aanbrengen. Ik heb hiervoor €20 betaald, omdat ik ervan uitging dat het om een glazen screenprotector (gehard glas) ging. U heeft mij echter zonder enige uitleg alleen een dunne folie aangebracht. Dat is mij op geen enkel moment verteld. Als ik had geweten dat het slechts een folie was, had ik daar nooit mee ingestemd. Onlangs is mijn telefoon gevallen. Ik dacht dat alleen de screenprotector kapot was. Toen ik deze wilde verwijderen om een nieuwe te plaatsen, ontdekte ik dat er helemaal geen glazen screenprotector aanwezig was, maar slechts een folie. Een folie beschermt alleen tegen lichte krassen en biedt geen bescherming bij een val. Vandaag heb ik u hiermee geconfronteerd. U weigerde echter uw fout te erkennen en bleef beweren dat dit een screenprotector was. Dat is onjuist en misleidend. Door deze misleidende informatie is het originele scherm van mijn iPhone 17 Pro beschadigd. De reparatiekosten bedragen ongeveer €600. Ik verzoek u daarom om uw verantwoordelijkheid te nemen en met een passende oplossing of schadevergoeding te komen. Mocht u dit weigeren, dan zal ik verdere stappen ondernemen. Ik zal onder andere een klacht indienen bij ConsuWijzer/Autoriteit Consument & Markt en, indien nodig, de zaak aan de bevoegde rechter voorleggen om mijn schade te verhalen. Ik hoop dat wij dit alsnog op een nette manier kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Nurhan Aslan

screenprotector

Antwoord RITEL

Geachte mevrouw Aslan, Beste Nurhan, we vinden het vervelend om te moeten lezen dat het scherm van je iPhone 17 Pro stuk is gegaan nadat de telefoon is gevallen. Het is belangrijk om te weten dat het aanbrengen van een bescherming op het scherm van je telefoon de kans op het stuk gaan van het scherm van je telefoon enkel verkleint en niet volledig uitsluit! Hierbij maakt het niet uit of er een beschermlaag is aangebracht van glas of een folie. Het voordeel van glas is voornamelijk dat deze laag zelf minder snel stuk gaat en bij het gebruik van je telefoon het scherm authentieker aanvoelt dan een folie beschermlaag. Er kan nooit een garantie gegeven worden op het niet stuk gaan van een scherm van een telefoon. Het gebruiken van een goed beschermend hoesje en een beschermlaag voor je scherm verkleint de kans aanzienlijk, maar sluit schade zeker niet uit. Onze collega's hebben je dus niet misleid of verkeerd geïnformeerd. Wij vinden de schade aan het scherm natuurlijk erg vervelend, maar wij kunnen hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Mochten er nog vragen op opmerkingen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen, groetjes Team Ritel.

Priscilla

Vriendelijk personeel

Telefoon

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review! We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over de vriendelijkheid van onze collega's. Wees altijd welkom bij Ritel voor vragen en advies, groetjes Team Ritel!

Denise

Al jaren klant in de winkel. Zo fijn dat ze weten wat belangrijk is voor. Amy nam alle tijd voor mij hoe druk het ook is in de winkel.

Samsung S26+

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review! We vinden het erg leuk om te lezen dat je al jaren tevreden in onze winkel komt! Wat goed dat er de tijd genomen is, ook wanneer het druk is. Wees altijd welkom en graag tot ziens, groetjes Team Ritel!

Privé

Heel goeie service

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden bent over de service van Ritel en ons zou aanbevelen aan anderen! Wees altijd welkom, groetjes Team Ritel

I. de Regt

Ik werd erg goed geholpen in de winkel in Terneuzen

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze collega's van Ritel Terneuzen. Graag tot ziens in onze winkel, groetjes Team Ritel

Ruud

Geweldig leuk team. Heel goed en vakkundig geholpen. Ook nog tijd voor een praatje. Voelde mij helemaal op mijn gemak.

Samsung S 25

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je goed geholpen bent door onze collega's en dat je je goed op je gemak voelde. Wees altijd welkom in onze winkel en graag tot ziens, groetjes Team Ritel

A.J.B. Hering

Goed en duidelijk

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je goed geholpen bent door onze collega's. Wees altijd welkom in onze winkel en graag tot ziens, groetjes Team Ritel

Nellie.hanselaar@gmail.com

Een hele fijne winkel. Je wordt altijd vriendelijk geholpen met welk probleem je ook komt. Blijf hier graag komen.

Nvt

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je altijd goed geholpen wordt met al je problemen, je bent altijd welkom. Graag tot ziens in onze winkel, groetjes Team Ritel

Leo van Craenenbroeck

Zeer vriendelijke mensen. Je word snel en vakkundig bedient

Verlenging abonnement bij BEN

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review, Leo! We zijn bij dat we je snel en vakkundig geholpen hebben en dat je Ritel zou aanbevelen aan anderen. Graag tot ziens, groetjes Team Ritel!

Gerrie

Netjes geholpen

iPhone telefoon case

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze collega's! Graag tot ziens in onze winkel, groetjes Team Ritel!

Ger

Ben al sinds 2003 klant bij Ritel in Vlissingen en nu in Middelburg. Altijd goed en vriendelijk geholpen. Kennis van hun producten is groot. En ze nemen altijd de tijd voor voor je, ook na de koop! Voor mij de beste winkel voor mijn aankopen.

Samsung A17

Antwoord RITEL

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk dat je sinds 2003 al tevreden klant bent in onze winkel en altijd goed en vriendelijk geholpen wordt. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot ziens bij Ritel Middelburg! Groetjes, Team Ritel

E. Brevet

Goed en correct geholpen in winkel Terneuzen

Abonnementje

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze collega's van Ritel Terneuzen. Graag tot ziens, groetjes Team Ritel

Ab

Op rondreis door Noorwegen kon ineens ons mobieltje niet meer verbinden. Gebeld met Ritel Oud Beijerland(Maurits) en binnen 15 minuten was het probleem opgelost. Wat een opluchting. Onze hartelijke dank.

Storing mobieltje telefonisch opgelost

Antwoord RITEL

Bedankt voor je positieve review, Ab! Wat fijn om te lezen dat Maurits jullie tijdens zo'n mooie rondreis op afstand goed heeft kunnen helpen en het probleem is opgelost. We helpen je altijd graag verder! Groetjes, Team Ritel

W van Esch

2 Keer door onvoorziene omstandigheden voor een gesloten deur gestaan, klacht ingediend en ik moet zeggen dat bij het ophalen het door middel van een gratis screen protector en telefoon hoesje netjes opgelost is. Weer een tevreden klant, dankjewel hiervoor

Antwoord RITEL

Bedankt het aanpassen van je review! En fijn om te horen dat je blij bent met onze service. We zien je uiteraard graag nog eens terug in onze winkels! Groetjes, Team Ritel

Geantwoord op

RITEL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

RITEL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 6 oktober 2016

RITEL

Ritel is al meer dan 25 jaar de detaillist in telecommunicatie. Met 16 filialen is Ritel momenteel marktleider in Zuidwest Nederland! Ritel verkoopt online alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Pearyweg 1

4462 GT GOES