Leo van Craenenbroeck
- Product of service:
- Verlenging abonnement bij BEN
Netjes geholpen
Ben al sinds 2003 klant bij Ritel in Vlissingen en nu in Middelburg. Altijd goed en vriendelijk geholpen. Kennis van hun producten is groot. En ze nemen altijd de tijd voor voor je, ook na de koop! Voor mij de beste winkel voor mijn aankopen.
Goed en correct geholpen in winkel Terneuzen
Op rondreis door Noorwegen kon ineens ons mobieltje niet meer verbinden. Gebeld met Ritel Oud Beijerland(Maurits) en binnen 15 minuten was het probleem opgelost. Wat een opluchting. Onze hartelijke dank.
2 Keer door onvoorziene omstandigheden voor een gesloten deur gestaan, klacht ingediend en ik moet zeggen dat bij het ophalen het door middel van een gratis screen protector en telefoon hoesje netjes opgelost is. Weer een tevreden klant, dankjewel hiervoor
Goede service
Vestiging Barendrecht goed en snel geholpen met vervanging telefoon en goede uitleg over verzekering. Zeer tevreden.
De telefoon van mijn moeder deed plotseling niets meer, terwijl deze nog binnen de garantie viel. Op advies van Ritel in Barendrecht heeft ze deze naar een andere reparateur gebracht. Na een aantal dagen bleek dat deze daar niet gemaakt kon worden. Vervolgens werd bij Ritel gezegd dat op dat moment de garantie was vervallen, omdat de telefoon (op hun advies) naar een reparateur is geweest en deze daar open is gemaakt. Volgens de consumentenbond vervalt alleen de fabrieksgarantie en niet de wettelijke garantie. Het wordt alleen een lastig verhaal op het moment dat de telefoon gebracht is naar een ander reparatiebedrijf dan de winkel aanwijst. Er is haar wijsgemaakt dat ze een nieuwe telefoon moest kopen, want ja, ze heeft ook gewoon nog een abonnement lopen. Daarbij komt dat haar verteld is dat ze een nieuw hoesje moest kopen, omdat de oude niet meer zou passen. Bij thuiskomst bleek de oude prima te passen. Om verhaal te halen heb ik Ritel gebeld, waarbij ik teruggebeld zou worden. Dit is ook niet gebeurd. Uiteindelijk na 5 dagen meerdere keren per dag tevergeefs zelf bellen, werd er uiteindelijk in 1x opgenomen toen ik met een ander nummer belde. Er werd een onsamenhangend, in mijn ogen niet kloppend, verhaal verteld met de conclusie dat de garantie vervallen is omdat de telefoon is open is geweest??!!!! Mijn moeder heeft recht op een goed product, garantie en klantgerichtheid. Wat zij heeft gekregen is een slecht product, wat ze niet heeft gekregen is waar ze recht op heeft en is al helemaal niet klantgericht geholpen.
Wij hadden een nogal gecompliceerde situatie met 2 telefoons. Martin heeft ons heel goed geholpen, niks was hem te veel. Nogmaals bedankt
Super goed geholpen, kennis en kunde waren uitstekend! Service gericht, en hielpen met alles
Afgelopen weekend voor twee screenprotectors naar deze telefoon zaak gegaan. Vanwege mijn hoesje vielen steeds vorige protectors eraf. Medewerkers hebben een op maat gemaakte screenprotector aangebracht. Echter de kwaliteit daarvan is niet om over naar huis te schrijven. Mijn vriendin was nog niet bij de auto en had haar telefoon 1x in haar zak gedaan en de projector was heel erg beschadigd. Zelfde geval bij mij. Na 1 dag was de screenprotector zo danig beschadigd, dat ik dit item niet aanbeveel.
Vanmiddag voor het eerst in deze winkel geweest. Rustig en vriendelijk geholpen. Meneer luisterde goed, nam de tijd en was zeer behulpzaam.
Ik werd duidelijk, vriendelijk en goed geholpen in de winkel
Prima geholpen alleen beetje jammer dat je voor het omzetten van je gegevens op een nieuwe telefoon 20 euro moet betalen, wat eerst altijd bij de service hoorde.
RITEL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RITEL heeft de volgende resultaten bereikt:
Netjes geholpen