Ellen
Al jaren kan ik bij Ritel terecht voor advies en hulp bij upgraden van iPhone. Zeer tevreden
- Product of service:
- iPhone 17 Pro Max
Altijd correct en vriendelijk geholpen
Altijd goed en vriendelijk geholpen
Hoesje was niet zoals het hoorde en ging al snel kapot maar was hoogstwaarschijnlijk een exemplaar fout ze kwamen er na mijn review snel op terug en keurig opgelost zeer tevreden!
Vriendelijk winkel personeel waar ik al jaren kom
Heel vriendelijk en snel geholpen
Geweldige service. Ondanks wat problemen met betalen met m'n creditcard ben ik zeer te spreken over de service ook was de aanbieding van mijn Galaxy A36 5G een mooie meevaller
Een fout in mijn nadeel werd binnen enkele dagen rechtgezet. Mijn complimenten!
Zoals altijd weer heel erg goed telefonisch geholpen met eerlijke antwoorden. Perfect geïnstalleerd toestel, zelfs wanneer mijn type toestel via een ander kanaal aangekocht moest worden. Thomas levert geweldige service met extra camera-instellingen tips.
Fijne winkel goed geholpen
weer heel fijn geholpen en goed advies
Vaker een telefoon besteld en alles was perfect
Ze zijn in Oosterhout echt klantvriendelijk en helpen de klanten super. Kom hier al 12 jaar. Toppie pascal en jordi
RITEL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RITEL heeft de volgende resultaten bereikt:
Altijd correct en vriendelijk geholpen
Altijd goed en vriendelijk geholpen
Vriendelijk winkel personeel waar ik al jaren kom
Heel vriendelijk en snel geholpen
Een fout in mijn nadeel werd binnen enkele dagen rechtgezet. Mijn complimenten!
Fijne winkel goed geholpen
weer heel fijn geholpen en goed advies