Pieter Peerenboom
Ik heb een afspraak gemaakt met Rioolservice Delft, dit is een onderdeel van het bedrijf Rioolprobleemkwijt.nl. De loodgieter kwam netjes in het afgesproken tijdvak maar meldde direct bij binnenkomst dat de 'inzet van materieel' niet bij de telefonisch besproken startkosten van € 115,- (voor het eerste half uur) waren inbegrepen. Het onderzoek met een camera en het oplossen van de verstopping zou waarschijnlijk uitkomen op een totaalbedrag van € 505,-! Dat de inzet van materieel niet bij het startbedrag inzat, stond op de website en zou me telefonisch zijn gemeld, maar je raad het al: geen van die 2 beweringen klopte. Ik heb met de loodgieter erbij met het kantoor van dit bedrijf gebeld en kreeg een zeer onsympathieke dame aan de lijn die ook zei dat het duidelijk op de website stond. Toen ik vroeg waar, kon ze me dat niet vertellen. Ook zei ze dat ze het telefonisch hadden aangekondigd en dat ze alle gesprekken opnamen voor kwaliteitsdoeleinden. Ik ga aan dat ze die opname er dan maar eens bij moest zoeken en dat ik dat dan graag terug hoorde, maar toen bond ze in en gaf ze aan de afspraak vrijblijvend te willen ontbinden. Ik was blijkbaar te lastig. Ik heb de monteur netjes bedankt voor de moeite (hij kon er m.i. niets aan doen), maar ik voel me wel genaaid: voorspiegelen dat het probleem voor € 115,- wordt opgelost (als het een half uur zou lukken) en dan een enorme sprong maken naar € 505,-! Schandalig, dit bedrijf probeert het gewoon en er zijn vast klanten die overdonderd akkoord gaan met kosten die meer dan 4x zo hoog zijn als voorgespiegeld. Wees gewaarschuwd!
- De rioolvakman kwam langs voor:
- riool ontstoppen
- Ben je een particuliere of zakelijke klant?
- Particulier
- Woonplaats