Mathias Salimpoor
Helaas was mijn ervaring met DLB Ontstoppingen erg teleurstellend. Ze kwamen langs voor een verstopte afvoer van de keuken. Ze hebben eerst geprobeerd de verstopping te verhelpen en daarna een camera-inspectie uitgevoerd. Vervolgens vertelden ze dat het beschadigde deel van de leiding vervangen moest worden, waardoor de keukenvloer en de tegels opengebroken moesten worden. Voor het uitgevoerde werk moesten we meteen €300 betalen en we kregen een offerte van bijna €3.000 voor de verdere werken. De volgende dag heb ik een andere loodgieter laten komen. Volgens hem was de leiding alleen verstopt door vetophoping. Hij heeft de afvoer zonder breekwerken vrijgemaakt voor €180 en alles werkte daarna weer perfect. Ik heb daarna contact opgenomen met DLB Ontstoppingen om dit uit te leggen, maar zij namen hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. Vervolgens heb ik ook contact geprobeerd op te nemen met rioolprobleemkwijt.be, het bedrijf dat DLB naar ons had doorgestuurd, maar ik heb helemaal geen reactie ontvangen. Mijn advies: vraag altijd een tweede opinie voordat je akkoord gaat met dure breekwerken of een hoge offerte. Dat heeft ons uiteindelijk duizenden euro's bespaard.
- Woonplaats
- Ekeren