Ismail
Na eerdere zorgen was het een enorme opluchting dat alles zo snel en deskundig kon worden opgelost.
100% beveelt Rioolkring Friesland aan!
Zeer professioneel gewerkt en absoluut tevreden met het resultaat.
Alles werd zo duidelijk uitgelegd dat ik precies begreep wat er aan de hand was. Heel prettig.
Betrouwbare service waarbij je merkt dat kwaliteit belangrijker is dan snel weer vertrekken.
Meer dan tevreden. Er werd zeer netjes gewerkt en na afloop was nauwelijks te zien dat er werkzaamheden waren uitgevoerd.
Eindelijk een dienstverlener waarbij alles gewoon klopt. Afspraak duidelijk, vriendelijk contact en het probleem in één keer goed opgelost.
Ik had een probleem met een verstopte afvoer en Rioolkring Friesland reageerde verrassend snel. De monteur werkte netjes, legde duidelijk uit wat de oorzaak was en loste het probleem vakkundig op. Fijne communicatie en eerlijke service. Zeker een bedrijf dat ik opnieuw zou bellen.
Na een verstopping in onze afvoer hebben we Rioolkring Friesland gebeld. De monteur was snel ter plaatse en legde duidelijk uit wat het probleem was. Binnen korte tijd was alles opgelost zonder onnodige werkzaamheden. Vooral de vriendelijke service en transparante communicatie vielen positief op.
Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en professioneel. De werkzaamheden werden efficiënt uitgevoerd en ik kreeg heldere uitleg over de oorzaak van het probleem. Wat mij vooral aansprak was de transparantie en de snelle afhandeling.
Wij hadden een verstopping in de afvoer en Rioolkring Friesland kon snel langskomen. De monteur werkte netjes, legde duidelijk uit wat het probleem was en heeft het direct opgelost. Vooral de vriendelijke communicatie en de snelle service maakten voor ons het verschil.
Rioolkring Friesland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rioolkring Friesland heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer professioneel gewerkt en absoluut tevreden met het resultaat.
Rioolkring Friesland heeft de volgende resultaten bereikt: