Miranda
Slechte ervaring. Komen de afspraken niet na. En zeggen zonder rede de afspraak af
80% beveelt Riool Reinigings Service RRS aan!
80% beveelt Riool Reinigings Service RRS aan!
Zijn maken afsbraak in zijn komen niet alls ik beel zij gaan mij niet helpen
Mijn buren hebben RRS Services ingeschakeld om een lekkage te verhelpen. Tijdens het bezoek hebben de loodgieters echter een afvoerleiding gebroken. Hoewel de daardoor ontstane lekkage duidelijk zichtbaar was, zijn zij vertrokken. Pas de volgende dag kwam RRS terug om het probleem alsnog te verhelpen. Door deze lekkage is schade ontstaan aan ons appartement. RRS neemt hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. We hebben niet eens excuses ontvangen, laat staan dat er een serieuze schadeafhandeling heeft plaatsgevonden. Laat je niet overtuigen door de mooie claims op hun website. Doe jezelf en je onderburen een plezier en blijf ver weg van dit bedrijf.
Slecht
Goed en snel geholpen in Venlo. Ook met een duidelijk prijs. Een andere bedrijf hat twee keer zo veel gerekent.
Ik wil me geld terug. Probleem is niet opgelost en niemand houd zich aan de afspraak. Tot 4 keer aan toe niet de afspraak nagekomen. Eerste keer had ik aangeven dat ik de afspraak op maandag wou. Ik wou geen weekend toeslag. Maar omdat er denk ik ongeschoold personeel zit. Stond de monteur op zondag voor de deur. Ik heb gezegd dat hij zijn werk mag doen. Maar ik ga geen toeslag betalen. Monteur zijn leiding gevende gebeld en die zei rijd dan maar door. Wat ik uberhaupt een rare keuze vind. Julie maken een fout. Staan er toch al. Ga dan gewoon aan de slag. Volgende ochtend (maandag) kantoor gesproken. Ze zouden die zelfde middag nog langs komen. Maar er kwam niemand langs. Er was wederom een fout in de planing gemaakt. Toen werd het pas donderdag. Wat ook heel slecht is. 2x een fout en niemand doet er wat mee. Donderdag kwam de monteur pas laat. Niet volgens opgegeven afspraak. Heb vrij gevraagd in de middag. Maar kon achteraf net zo goed werken. Wie gaat dat vergoeden? Vervolgens was het probleem nog steeds aanwezig. Nieuwe afspraak gemaakt. En echt aan de telefoon moeten vechten om het onder garantie te laten vallen. Omdat het binnen 3 maanden nog niet was opgelost. Heb 20 minuten aan de lijn gehangen ervoor. Blijkbaar hechten jullie weinig waarde aan Julie eigen voorwaarde. Nieuwe afspraak kon pas twee weken later tussen 8 en 1300. Niemand is langsgeweest en ook niks gehoord? Na zelf rond 13:30 bellen. Kreeg ik te horen dat het uitliep. En dat de monteur er zo zou zijn. Zo betekend toch echt wel binnen een uur. Maar er kwam niemand. Ik ben verder gegaan. Ik ga niet de hele dag wachten op een afspraak die niet nagekomen word. Om 16:30 belde de monteur. Dat hij voor de deur stond. Niet volgens afspraak. Ik was boodschappen doen. Maar de poort was los en aangegeven welke regen pijp hij moest hebben. Doe je ding maar. Hij zou kantoor mij laten bellen of dit goed was. Maar er is uiteraard geen contact geweest van kantoor naar mij toe. En hij is doodleuk weggereden. Ik heb wederom weer een hele dag vrijgenomen. Wie gaat dat vergoeden? Niemand bij julie bedrijf neemt zijn verantwoording. En service is uitermate bedroefd. Ik wil geen nieuwe afspraak vertrouwen is weg. Ik wil me geld terug. En ik laat het door een ander oplossen
Zeer slecht. Komen afspraken. Niet na. Tot 4 keer aan toe te laat of helemaal niet komen opdagen. Verstopping was niet opgelost. Geven aan dat er 3 maanden garantie is. Ik heb binnen de 3 maanden aangegeven dat het probleem er nog steeds is. Maar een hele discussie aan de telefoon moeten houden. Om garantie te krijgen. Zou nooit meer met hun zaken doen. Bel voortaan een ander
Ik kon 's avonds makkelijk een afspraak maken voor de volgende dag. De vriendelijke monteur was binnen 30 minuten klaar. Echt onder de indruk.
fantastisch geholpen door Marcel (in Almelo) Keurig gewerkt, wist meteen het euvel en het probleem was snel verholpen. Dus voor een volgende keer (we hopen het niet) maar dan weten wij wie we moeten bellen. Chapeau voor deze man. Joop en Hetty
Top! Verstopping snel opgelost, goede communicatie en heel vriendelijke medewerker!
Vandaag gebeld ivm gootsteen verstopping. Zeer klantonvriendelijke medewerkster gesproken. Had geen empathie en dacht ook niet mee. Als ik wilde dat ik snel geholpen werd moest ik maar een ander bedrijf benaderen.
Zeer teleurstellende ervaring. Donderdag is er een ontstoppingsmonteur geweest voor een probleem met de gootsteen. Hij heeft het probleem niet kunnen verhelpen; situatie is daarna zelfs erger geworden. De monteur gaf aan dat hij direct een nieuwe opdracht zou uitzetten voor vrijdag, zodat het probleem alsnog opgelost kon worden. Vrijdag om 15.00 uur en om 17:45 uur zelf gebeld, omdat er nog niemand was geweest. Toen bleek dat de monteur helemaal geen nieuwe opdracht had aangemaakt en kregen we te horen dat we tot maandag moesten wachten. Ondanks de uitleg dat dit extra schrijnend is, omdat het hier gaat om een 90-jarige bewoner gaat en dan hele weekend gootsteen niet kan gebruiken. Een dergelijke situatie vraagt om begrip, goede communicatie en vooral actie. Helaas hebben wij geen van drieën ervaren. Afspraken worden niet nagekomen, meldingen worden niet opgepakt en uiteindelijk wordt de verantwoordelijkheid bij de klant neergelegd. Zeer slechte service dus in ons ogen!
Geef geen sterren slecht behandeld zou iemand komen later nog een keer gebeld zou later iemand komen na 19.00 maar nog niemand weer gebeld na 15 minuten weer iemand aan de telefoon met een buitenlands accent en leek er geen zin te hebben om ons te woord te staan weer uitgelegd en die gene zei er komt niemand meer volgende week pas en hij heeft gewoon opgehangen vind dit zo aso geen woorden voor slechte survice
Wij hebben een super ervaring gehad met RRS in Zuid-Limburg. Een ander rioolbedrijf kon de oorzaak van ons probleem niet achterhalen dus hebben we RRS als second opinion laten komen. De monteur heeft heel grondig onderzoek gedaan en professioneel overlegd met collega’s. Vervolgens is alles in gang gezet en heb ik via mail en telefoon heel fijn contact gehad met Kim, assistent bedrijfsleider. Hij dacht super goed mee en kwam zijn afspraken na. De monteurs en reliner hebben keihard gewerkt en dachten in oplossingen. Wij zijn tevreden!
Zeer slechte service en communicatie. Ik had een afspraak gemaakt vanwege een verstopte gootsteen. De eerste afspraak werd op het laatste moment afgezegd wegens een zieke collega. Bij de tweede afspraak hebben we de hele dag thuis gewacht, waarna opnieuw dezelfde reden werd gegeven om de afspraak af te zeggen. Na aandringen werd beloofd dat er iemand rond 20:00 uur zou komen, maar uiteindelijk is er helemaal niemand gekomen ook niet afgemeld. Vandaag opnieuw gebeld en nu kan er pas woensdag iemand komen. Heel teleurstellend en erg klantonvriendelijk.
Riool Reinigings Service RRS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service RRS heeft de volgende resultaten bereikt:
Zijn maken afsbraak in zijn komen niet alls ik beel zij gaan mij niet helpen