Marlon
Vanaf de dag dat ik Ridder letselschade benaderde werd ik meteen goed geholpen door Guus. Nadat ik mijn verhaal had gedaan over het ongeluk, ervaarde ik meteen medeleven en iemand die mij wilde helpen in dit traject. Guus heeft aandacht voor je als persoon, kan goed luisteren, toont empathie en kan goed doorvragen welke klachten en symptomen er op dat moment spelen. Kan goed samenvatten en herhalen wat je zegt. Dat maakt ook dat het voelt dat je gehoord wordt. Alle zorgen rondom contact met de verzekering van de tegenpartij worden je uit handen genomen. En dat is in zo'n geval erg prettig. Je kunt je daardoor richten op je herstel, zonder nog belemmert te worden in deze contacten ook nog te moeten leggen. De communicatie verliep perfect. We hadden regelmatig contact en stemde af wanneer er een vervolgafspraak kwam. De uitleg over het traject was heel duidelijk en samenvattingen en vervolgstappen werden gecommuniceerd via de mail. Dat was prettig ter naslag. Ook de uitleg omtrent afsluiten van een dossier werd goed uitgelegd. Er werd eerst besproken hoe het met me ging, alvorens te besluiten of het dossier afgesloten kon worden. In deze afsluiting heeft Guus me ook goed betrokken in de stappen die ondernomen zouden worden. Wanneer er contact was met de verzekeraar van de tegenpartij liet hij dit direct weten. Daardoor waren er korte lijntjes, die ik als prettig heb ervaren. Ik gun iedereen die in zo'n situatie terecht komt de hulp van Guus als schadespecialist. Het is een kundige, geduldige en empathische man die opkomt voor zijn cliënten! Ik ben dankbaar dat ik deze steun heb mogen ervaren!