9.2 /10

checkbox99% beveelt Ridder Letselschade aan!

melinda mason

friendly, patient and vertrouwd

Roel Mols

Ik ben zeer tevreden over de duidelijke en snelle communicatie met uw bedrijf.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Jef, 9 Het was mijn eerste ervaring met een letselschade zaak maar ik was zeer verrast over de persoonlijke maar toch professioneel

Lies

Word goed geregeld en op een eerlijke manier met je om gegaan

Phylicia

Heel goed. Veel zorgen uit hadden genomen en altijd in het belang van mij als cliënt gehandeld. Alles duidelijk uitgelegd en ook eerlijk geweest welke voors en tegens er waren waardoor ik tot een goed besluit kon komen voor de toekomst. Duidelijke en snelle communicatie. Ik hoop het niet nog eens nodig te hebben maar anders zou ik zeker weer bij Ridder Letselschade uitkomen.

zeer goed

Phylicia

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben. Ilana Malingré heeft mij geweldig bijgestaan de laatste jaren, Ilana Malingré heeft een hoop zorgen en stress bij mij ontnomen en alles voor mij geregeld. Hier ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Een heftige gebeurtenis vergeet je niet maar de hulp vanuit Ridder Letselschade heeft het zeker dragelijker gemaakt door er zelf niet continu mee bezig te hoeven zijn. Het contact was fijn, snel en duidelijk. Ik raad Ridder Letselschade zeker aan. Ik heb het ervaren als heel deskundig. Carmela, ook heel erg bedankt voor de afgelopen jaren. Heb het contact echt als heel prettig ervaren. Voor nu kan ik vooruit kijken en daar hebben jullie een hele grote rol in gehad. Nogmaals dank hiervoor.

Shardevi

Ik heb mij erg gesteund gevoeld in dit hele traject. Goed advies oog voor mij en de situatie. Komen afspraken goed na, en zijn erg geduldig. Toppers!

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Professioneel, behulpzaam en attent.

Britt Van amstel

Fijn! Duidelijk en snelle reacties!

Remco

Heel goed en vriendelijk. Deskundig en duidelijke uitleg van de stappen.

Leyla van der Hoeff

Zeer goed

M.B.

SterSterSterHalve sterLege ster

Kundig, hart voor de klant, met volle inzet erin gaan. oprecht wat mogelijk en haalbaar is.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Ridder Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ridder Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 30 september 2022

Gouwzee 3A

3891 GH Zeewolde

melinda mason

friendly, patient and vertrouwd

Roel Mols

Ik ben zeer tevreden over de duidelijke en snelle communicatie met uw bedrijf.

Lies

Word goed geregeld en op een eerlijke manier met je om gegaan

zeer goed

Shardevi

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Professioneel, behulpzaam en attent.

Britt Van amstel

Fijn! Duidelijk en snelle reacties!

Remco

Heel goed en vriendelijk. Deskundig en duidelijke uitleg van de stappen.

Leyla van der Hoeff

Zeer goed