Martin Rio
Smooth process and very good product, I would recommend 100%. We got a quick delivery, and our customers were happy about their bags. Customisation is easy, and we got plenty of advises from the team.
Wij zijn ontzettend tevreden over Retail Bags! We hadden een strakke deadline, maar de levering was mooi op tijd bij ons. De kwaliteit van de tassen is erg goed en het design helemaal zoals gevraagd. Daarnaast ook nog eens heel vriendelijk en vlotte communicatie. Zeker een aanrader!
Wat een super fijn bedrijf! Wij waren op zoek naar tasjes voor onze nieuwe dames Boutique. Via Google kwamen we bij RetailBags uit. We hebben telefonisch contact gehad en direct smiddags hadden we al een afspraak met Martijn. Heel vriendelijk en netjes door hem geholpen. We hadden direct een heel goed gevoel en zijn daarom ook niet meer verder gaan zoeken naar een andere parij. Wij kunnen iedereen RetailBags aanbevelen! We kunnen nu even vooruit met onze mooie tasjes maar als ze op zijn gaan we zeker weer bij Martijn bestellen!
Fijne, persoonlijke service en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Goede en snelle service.
Veel kennis, fijn contact en prachtige tassen!
Goede service en mooie producten
Heel tevreden over onze tasjes van RetailBags! De kwaliteit is top en ze zien er professioneel uit. Precies wat we zochten voor onze praktijk. Snelle levering en goede service. Aanrader!
Prettig contact, betrokken in het proces, meedenkend en uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat. Scherp geprijsd ook.
Zeer tevreden met de service, kwaliteit en snelheid in het hele proces! Super blij met de tassen!
Verschillende bedrijven gezocht om een op maat gemaakte papieren tas te laten maken, en bij Retailbags kregen we de beste ondersteuning. Ze dachten goed mee en konden last minute wijzigingen ook nog doorvoeren! Ook hielden een en dezelfde contact persoon ons goed op de hoogte van onverwachte wijzigingen. Super fijn!
Erg prettige samenwerking! Erg flexibel en mooie materialen.
Fijne samenwerking en overleg gehad en een mooi product gekregen
Zeer fijne ervaring denken goed mee in oplossingen en proberen de wensen die er zijn mogelijk te maken. Er wordt snel gereageerd ons bedrijf zal nog zeker vaker orders plaatsen.
Zeer snel meegedacht, geschakeld en geleverd, waardoor we voor een belangrijk event toch de tassen konden krijgen die we voor ogen hadden. En ook voor een nette prijs. Al met al top!
RetailBags.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RetailBags.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
RetailBags.nl
Dammerweg 103b
1394 GT Nederhorst den Berg
Fijne, persoonlijke service en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Goede en snelle service.
Veel kennis, fijn contact en prachtige tassen!
Goede service en mooie producten
Erg prettige samenwerking! Erg flexibel en mooie materialen.
Fijne samenwerking en overleg gehad en een mooi product gekregen
RetailBags.nl heeft de volgende resultaten bereikt: