Onderhoudsbedrijf Langewouters
Zeer prettig bedrijf om machines te huren, goede communicatie en duidelijke afspraken.
100% beveelt Rentclean Reinigingsmachines aan!
100% beveelt Rentclean Reinigingsmachines aan!
Snel geregeld, duidelijke communicatie en goede begeleiding!
Onlangs had ik een veeg/zuig machine nodig om mijn loodsen in Boskoop schoon te maken. Hierbij had ik een machine reserveert waarna ik gelijk door een medewerker van Rentclean te woord werd gestaan. Na het inzenden van foto's werd een betere machine mij aangeraden die ook met behulp van water de ruwere grond kon schoonspoelen van mijn loodsen. Gelijk bij aankomst van de machine werd met een leuk gesprek uitgelegd hoe de machine in zijn werking ging en uiteindelijk heb ik mijn loodsen goed schoon gekregen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!!
Prettig contact en snelle service
Heel fijn en goed. Goede schoonmaak- en veegkarren.
Echt een top bedrijf, alles van begin tot eind goed geregeld. Ga hier sowieso vaker huren.
Loop en een zit schrobmachine gehuurd en de vloer is weer mega schoon bedankt.
Afspraken correct en op tijd uitgevoerd en ze denken met de klant mee. In mijn geval hadden ze me zo geholpen dat ik èn geen extra mannetje mee hoefde te nemen ėn geen extra transportkosten aan mijn broek kreeg. Ik bedoel: dat hoeven ze niet hè...Geweldige mensen!
Goed advies. Zeer tevreden met onze aankoop.
Vriendelijk en professioneel
Goede schrobmachine! Hele goede ervaring met het huren van de schrobmachine! De machine was eenvoudig te bedienen en deed goed zijn werk. Onze vloeren zagen er na het gebruik weer als nieuw uit. Duidelijke uitleg en direct gebruiksklaar. Hele goed service en zeker voor herhaling!
Snelle goede service. Vandaag gebeld morgen in huis
Zeer tevreden, goede uitleg en machine werkte perfect
Super goede service
Zeer tevreden! Er werd vakkundig meegedacht om op zeer korte termijn een passende oplossing te vinden voor het oplossen van een wateroverlast. Uitstekende service!
Rentclean Reinigingsmachines verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rentclean Reinigingsmachines heeft de volgende resultaten bereikt:
Rentclean Reinigingsmachines
1e Regimentsdok 6
3433 KS Nieuwegein
Snel geregeld, duidelijke communicatie en goede begeleiding!
Prettig contact en snelle service
Heel fijn en goed. Goede schoonmaak- en veegkarren.
Loop en een zit schrobmachine gehuurd en de vloer is weer mega schoon bedankt.
Goed advies. Zeer tevreden met onze aankoop.
Vriendelijk en professioneel
Snelle goede service. Vandaag gebeld morgen in huis