Van Damme
Werken zijn perfect uitgevoerd
- Hoe tevreden bent u over de administratieve opvolging van uw dossier?
- Heel tevreden
- Waarom? Beschrijf hier uw ervaring.
- Werken ook perfect uitgevoerd
- Product of service:
- Zonnepanelen en batterij
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Vriendelijke mensen en een zorgvuldige installatie
Alles netjes geplaatst en opgeruimd
Uiterst tevreden!
Techniekers beschikken over de kennis die de verkoper niet heeft, en dat zorgt voor veel fouten achteraf en slechte communicatie. Tot grote frustratie bij de techniekers en de klant.
Zeer degelijke en nette plaatsing gebeurt.
Professioneel en correct
Draden op de gevel zijn niet mooi weggewerkt en/of afgewerkt. Gemeld via mail maar er is niet gezorgd voor een oplossing. Heel jammer.
Heldere en eerlijke informatie. Transparante offerte, vriendelijk en correct.
Matthias was een zeer goede hulp in het begeleiden naar de juiste keuze van onze zonnepaneleninstallatie. Is deskundig, neemt zijn tijd bij het plaatsbezoek en geeft een correcte uitleg. Plaatsing kon vrij snel en met zorg voor esthetiek van de woning.
Het eerste contact met Mathias was perfect. Een verkoper die luistert en met kennis van zaken, hij wou ook meedenken over wel of geen batterij. Iemand die niet opdringt, dat werkt voor mij altijd beter. De plaatsers hebben perfect uitgevoerd wat op voorhand besproken was.
Matthias was uiterst gedreven in zijn vak, rustig, niet opdringerig, en gaf ons goed advies. Had ook oren naar onze tip.
100% professioneel, beleefd, voorkomend, meedenkend met de klant, ruimen na de werkzaamheden ook alles netjes op.
Wij zijn heel tevreden,met de samenwerking met Renaplus,zeer vriendelijk en behulpzaam
Héél tevreden, goed begeleid vanaf offerte tot eigenlijke aankoop. En ook de installatie is zéér vlot verlopen, was op een dikke halve dag afgewerkt. 12 panelen + batterij.
Renaplus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Renaplus heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Vriendelijke mensen en een zorgvuldige installatie
Alles netjes geplaatst en opgeruimd
Uiterst tevreden!
Zeer degelijke en nette plaatsing gebeurt.
Professioneel en correct
Heldere en eerlijke informatie. Transparante offerte, vriendelijk en correct.
Renaplus heeft de volgende resultaten bereikt: