Reviews

9.3 / 10
195 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9.4/10
Offerte
9/10
Deskundigheid
9.4/10
Resultaat
9.2/10
Advies
9.2/10
Nazorg
9.2/10
Communicatie
9.2/10

195 Reviews

Matthijs Hutten

10/10

Ervaring is top. Snelle en goede adviezen omtrent de mooie producten welke Regge Tegels doorspeelt zijn super. Drie jaar geleden hebben we verschillende soort tegels geleverd gekregen en ze liggen... Ervaring is top. Snelle en goede adviezen omtrent de mooie producten welke Regge Tegels doorspeelt zijn super. Drie jaar geleden hebben we verschillende soort tegels geleverd gekregen en ze liggen er nog steeds perfect in :) Een x aantal weken geleden met een nieuwe verbouwing begonnen en uiteraard weer tegels van Regge Tegels & Vloeren geleverd.

Sterke punten

Snelle communicatie, mooie tegel voorraad en goede prijzen!

Verbeterpunten of tips

Doorgaan waar jullie nu mee bezig zijn!


Dirks

9/10

Zeer goede ervaring, netjes op afspraak geleverd.

Sterke punten

Komen hun afspraken na

Verbeterpunten of tips

Geen


Rob Verbaan

8/10

Goede informatiestroom
Op tijd leveten


Oude Wesselink

9/10

Goed prima

Sterke punten

Vakkundig flexibel


Anoniem

10/10

Positieve ervaring, goed advies en goede service.

Sterke punten

Goed advies, geen opdringerige verkoop praat maar vrijblijvende keuze. onder het genot van een kop koffie een goede keuze kunnen maken.

Verbeterpunten of tips

geen verbeterpunten. de verbeterpunten die ik had zijn reeds in ontwikkeling en dus onnodig om te benoemen.


Anoniem

9/10

Goed geholpen, we hadden zelf gebrek aan kennis maar dit is goed verholpen door Regge Tegels & Vloeren.

Sterke punten

Het is een bedrijf waar je persoonlijk benaderd en behandeld wordt. Dit alles staat in samenwerking met goede kennis en een uitstekende service. Mooie producten en een breed assortiment.

Verbeterpunten of tips

Geen


RD

9/10

Zeer vakkundig advies

Sterke punten

Snelle service, goede prijs kwaliteits verhouding!

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten


Anoniem

10/10

Kort gezegd: Goed advies, goede service, niets te klagen:)

Sterke punten

kennis van zaken, goede prijzen

Verbeterpunten of tips

nee


Pascal

9/10

Kwam hier op een zaterdag langs om wat ideeën op te doen voor mijn nieuwbouwwoning. Ik had al een paar tegels en prijzen bekeken, maar ik wou eens in een showroom kijken. Werd bij binnenkomst meteen... Kwam hier op een zaterdag langs om wat ideeën op te doen voor mijn nieuwbouwwoning. Ik had al een paar tegels en prijzen bekeken, maar ik wou eens in een showroom kijken. Werd bij binnenkomst meteen hartelijk ontvangen door een jeugdige verkoper, die ondanks zijn leeftijd, al een goede kennis had over alles wat er in de showroom lag. Heeft mij ook goed geadviseerd over vloerverwarming. Heb later nog wel bij andere bedrijven gekeken, maar de prijs/kwaliteit verhouding leek mij bij Regge toch het best, en heb het daar besteld, inclusief leggen en transport. Gewoon Top!

Sterke punten

Goede info, geven bruikbare tips, zijn eerlijk over alles.

Verbeterpunten of tips

Contact, had met verschillende verkopers contact, misschien moeten ze dit op 1 iemand richt :)


Corine

9/10

November 2017 besteld bij Regge Tegels, zowel betonlook tegels als PVC, dit ook laten leggen door hun mensen, die zelfs doorgewerkt hebben in de kerstvakantie! Flexibel bedrijf, prijstechnisch zeker... November 2017 besteld bij Regge Tegels, zowel betonlook tegels als PVC, dit ook laten leggen door hun mensen, die zelfs doorgewerkt hebben in de kerstvakantie! Flexibel bedrijf, prijstechnisch zeker interessant, en nette medewerkers met verstand van zaken.

Sterke punten

Kennis van zaken, flexibel, afspraak is afspraak, goede prijzen.

Verbeterpunten of tips

Levertijd tegels is niet doorgegeven door transporteur, daardoor moest ik speciaal weg van een verjaardag.