Arnold van der Veen
- Sterke punten
- professioneel en klant vriendelijk
- Verbeterpunten of tips
- lopende zaken/ mail van part-time medewerkers onderling delen zodat dit bij afwezigheid wordt opgepakt door collegas.
prettig en vriendelijk
Lotte gaf ons bij binnenkomst direct het gevoel dat we bij het juiste adres waren. Ze luisterde met interesse naar onze wensen, en met haar deskundig, goed onderbouwd advies, kwamen we tot een opdracht. Deze werd vakkundig gepland, gecontroleerd, en uitgevoerd. De uitvoering werd door Werner, stap voor stap, aangestuurd, en bewaakt. Hij was altijd bereikbaar, voor vragen en begeleide, de uitvoering, tot in de puntjes. Zowel Lotte, als Werner, volgden het hele project, met belangstelling. Niets werd aan het toeval overgelaten. We zijn zeer blij met het resultaat, en zouden zeker weer, met jullie, in zee gaan.
Als je een appartement laat bouwen krijg je met veel bedrijven te maken. Regge tegels is veruit als beste uit de bus gekomen qua klantvriendelijkheid, heldere uitleg, afspraken nakomen, bij een score van 10 krijgt Regge-tegels een 10 uit 10
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Regge Tegels & Vloeren. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen. Ze dachten goed mee over de juiste tegels voor mijn woonkamer en gaven eerlijk advies over kleur en materiaal. De levering was sneller dan verwacht en de mannen die de vloer kwamen leggen waren professioneel, vriendelijk en werkten supernetjes.
Fijn dat we op afstand de tegels konden bestellen die we wilden.
Snel en super fijn geholpen om een aanvulling van tegels te krijgen.
Top service. Vooral fijn dat je meerdere samples meekrijgt naar huis om de juiste keuze te maken. Heel blij met de tegel van 1.20.
Snel en accuraat geholpen.
We zijn prettig ontvangen en de afspraken zijn correct nagekomen
uitstekend
Top!
Als zeer prettig ervaren! Ik werd samen met mijn vrouw super fijn geholpen. Top bedrijf!
Ondanks pech met 2 keer afgekeurde pvc vloer van leverancier van Regge tegels, hebben ze dit keurig opgelost! Er werkt hier een enthousiast team
Goede service van begin aan. Van advies, tot planning en leggen van de PVC vloer! Top!
In de zoektocht naar een dunne tegel ter vervanging van (een deel van) onze gietvloer zijn we door Regge uitstekend geadviseerd. Aan de hand van een toegezonden staal konden we thuis de tegel perfect matchen. De tegels zijn keurig op de afgesproken dagen geleverd en geïnstalleerd door vakmannen. We zijn tevreden!
Regge-tegels.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Regge-tegels.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
prettig en vriendelijk
Fijn dat we op afstand de tegels konden bestellen die we wilden.
Snel en super fijn geholpen om een aanvulling van tegels te krijgen.
Snel en accuraat geholpen.
We zijn prettig ontvangen en de afspraken zijn correct nagekomen
uitstekend