9.3 /10

checkbox99% beveelt Regge-tegels.nl aan!

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Peter en Sonja klein Gunnewiek

Het contact met Yvonne van Regge, het plaatsen van de order tot het leggen van de vloer zelf, alles is uitstekend verlopen. Er werd goed meegedacht en niets was te veel. We kozen voor een keramische tegelvloer in houtlook, gelegd in visgraatmotief. Deskundige tegellegers, door Regge ingeschakeld, zorgden er uiteindelijk voor dat de vloer nog mooier was dan dat we hadden verwacht. Ook werd naderhand gevraagd of alles naar wens was, dat werd erg gewaardeerd, kortom voor ons zeker een reden om een volgende keer opnieuw Regge te bezoeken! Peter en Sonja

Als je wat over hebt mag het teruggebracht worden, echter er wordt 30% in mindering gebracht.
Aandacht voor de cliënt

Margret

Ruime keuze aan tegels. Prima service, planning precies volgens afspraak.

Afspraken nakomen. Snelle reacties via de mail.
Zou het zo niet weten.

Jo Karsten

Zeer goed

Beleefd
Kan niet beter

H. Slots

Wat een fantastische winkel! Alles is prachtig uitgestald, we werden heel vakkundig en geduldig geholpen en mochten stalen meenemen naar huis om de juiste keuze te kunnen maken. Ook de planning en het leggen van onze nieuwe vloer ging soepel, netjes en vlot. De jongens dachten goed mee en in overleg was alles mogelijk naar onze wens. Heel erg blij mee!!

Geen.
Eerlijk, oprecht en meedenkend bij onze situatie, ons specifieke huis en budget.

Bakker

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verkleuren Zwembadtegeltjes en geen hulp van leverancier Regge. Wij hebben via Regge Tegels mozaïektegels voor ons zwembad in het buitenland laten leveren, inclusief de bijbehorende lijm en voegmiddelen. Omdat wij hier zelf geen specialistische kennis van hebben, hebben wij juist bij een gespecialiseerde leverancier advies gevraagd en de benodigde materialen besteld. Zij hebben overleg gevoerd met hun eigen leverancier welke producten wij moesten gebruiken voor voegen en lijmen. Dit heeft Regge zelf ook meegeleverd. Zij wisten ook waar het geplaastt zou worden. Nu blijkt achteraf dat er voor deze toepassing ook een waterdicht membraan gebruikt had moeten worden. Dit is door Regge Tegels bij de verkoop en levering niet aan ons gemeld. Inmiddels verkleuren de mozaïektegels in het zwembad steeds verder. In de het buitenland waar het geplaatst is zijn de meeste zwembadbouwers totaal niet bekend met een waterdicht membraan. en er worden toch heel wat zwembaden aldaar gemaakt! Als je als klant bij een specialist materialen bestelt en daarbij om advies vraagt omdat je er zelf geen verstand van hebt, mag je naar onze mening verwachten dat je volledig wordt geïnformeerd over wat er nodig is voor een juiste toepassing. Wat wij vervolgens bijzonder teleurstellend vinden, is dat er nu vooral veel moeite wordt gedaan om duidelijk te maken waarom het niet de verantwoordelijkheid van Regge Tegels zou zijn. Voor ons is dit een zeer kostbaar en verdrietig probleem. Verkoop naar onze mening geen specialistische producten als je klanten niet volledig kunt informeren over wat er nodig is om deze op de juiste manier toe te passen. Voor ons nooit geen Regge meer! Wat een treurig bedrijf.

Verkoop alleen producten waar je verstand van hebt

Antwoord Regge-tegels.nl

Beste familie Bakker, Het spijt ons oprecht dat u deze situatie als zeer vervelend heeft ervaren. Wij begrijpen dat de ontstane schade aan uw zwembad een grote teleurstelling is. Wij herkennen ons echter niet in het beeld dat in deze review wordt geschetst. Vanaf het begin hebben wij open, transparant en zorgvuldig gecommuniceerd. Wij hebben geadviseerd over de door ons geleverde materialen en op uw verzoek aangegeven welke materialen geschikt waren. De uiteindelijke technische opbouw, detaillering en uitvoering van het zwembad vielen onder de verantwoordelijkheid van de uitvoerende partijen. Daarnaast hebben wij per e-mail aangeboden om aanvullend technisch advies te geven over de verwerking van het mozaïek. Regge Tegels & Vloeren heeft in deze opdracht de materialen geleverd. De verwerking, de opbouw van het zwembad en de uitvoering van de werkzaamheden zijn door derden uitgevoerd. Omdat wij niet betrokken zijn geweest bij de uitvoering en daarop geen toezicht hebben gehad, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor de wijze waarop de materialen zijn verwerkt of voor de uiteindelijke constructie van het zwembad. Naar aanleiding van uw klacht hebben wij deze direct serieus opgepakt en de fabrikant ingeschakeld voor een technisch onderzoek. De bevindingen uit dat onderzoek wezen op een andere oorzaak dan een gebrek aan het geleverde mozaïek. Ondanks dat hebben wij gedurende het hele traject geprobeerd constructief mee te denken en informatie te verstrekken. Wij betreuren het dat wij niet tot een oplossing zijn gekomen waar u tevreden mee bent. Tegelijk vinden wij het belangrijk dat toekomstige lezers weten dat Regge Tegels & Vloeren zich gedurende het gehele traject professioneel, transparant en behulpzaam heeft opgesteld. Met vriendelijke groet, Regge Tegels & Vloeren

Geantwoord op

Fam Preijer

Voor de tweede keer een pvc visgraat vloer laten leggen. Fijne communicatie vooraf, duidelijk en de mannen hebben heel netjes gewerkt. Wij zijn heel tevreden.

Geen verbeterpunten of tips
Fijne communicatie, netjes te werk gaan

Anton Sterk

In de afgelopen maand hebben we twee badkamers gerenoveerd! We hebben werkelijk fantastische prestaties gezien vanuit Regge Tegels & Vloeren! Bedankt!!

Een goede stevige folie draaien om de pallet heen. Blijven de tegels droger en wordt er een natte boel voorkomen.
Meedenken

Robin en Milou

SterSterSterHalve sterLege ster

Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat. De Orka Onbehandeld van het merk 'Floer' ligt prachtig in onze woning. De medewerkers van Regge waren erg vriendelijk, duidelijk en behulpzaam!

De samenwerking en het partnership met Vloerverwarming NL. Wij zijn begin dit jaar onjuist geadviseerd op voorhand, en dat heeft uiteindelijk voor vertraging geleid en onduidelijkheid. Wij hadden gehoopt dat er beter gecommuniceerd werd en Regge ons daarmee zou ontzorgen, maar dat heeft niet op alle momenten zo gevoeld. Vandaar de 3 sterren bij advies.
De kwaliteit van het leggen van de vloeren en de zorgvuldigheid + klantvriendelijkheid.

Maside

We zijn zeer tevreden. Lotte heeft ons heel goed geholpen.

Snelle communicatie, denken met je mee.

Kim

Er is van begin tot eind een prachtige vloer gelegd. We zijn gegaan voor visgraat keramisch pakket. Er werd goed mee gedacht en gekeken naar de mogelijkheden. Regge heeft geregeld dat de vloerverwarming werd gelegd en de dag erna kwamen de vloerenleggers al. Er is nauwkeurig gewerkt en de vloer ligt er prachtig in.

De vloerenleggers hebben mooi werk afgeleverd. We hebben precies gekregen wat we voor ogen hadden.
Hebben we niet

Stephanie Lohuis

Mooie tegels en goede service!

Goede communicatie

An Deckers

Ontzettend fijn geholpen!

Tijdens ons bezoek hebben totaal geen verbeterpunten kunnen ontdekken
Prachtige toonzaal bij Regge Tegels & Vloeren! Wij werden bijzonder vriendelijk door medewerkster Lotte, welke zeer veel kennis over producten had en alle tijd had ondanks ons onaangekondigde bezoek.

Remy

perfect van A tot Z

communicatie/adviezen

Alex Nies

Bij Regge-Tegels en Vloeren word je deskundig geholpen. Voor ons nieuwbouwhuis waren wij op zoek naar keramisch parket en pvc en zijn wij geslaagd. Wij kregen de suggestie dat het mogelijk is om ook de grote tegels van onze garage door te laten lopen naar het terras. Dit ziet er nu fantastisch uit!

Ik zou graag tips willen hebben welke kleur/merk/soort kit het beste past bij de tegel en voegkleur. Ik bedoel dan de kit die je later nog moet gebruiken bij dorpels waar geen plinten komen.
Oog voor de wensen van de klant, deskundig en ook eerlijk advies.

Rik

SterSterSterSterLege ster

Al met al gewoon tevreden. Netjes gelegd en proces verliep eigen gewoon soepel.

Alles volgens afspraak
Goede hulp gehad in de showroom

Regge-tegels.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Regge-tegels.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 11 oktober 2014

Regge-tegels.nl

Regge Tegels & Vloeren biedt u een ruim assortiment keramische wand- en vloertegels en pvc stroken. De keramische wand- en vloertegels en pvc stroken die wij importeren zijn uitsluitend van A-kwaliteit.

De Bleek 3

7468 DK Enter

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Peter en Sonja klein Gunnewiek

Aandacht voor de cliënt

Margret

Ruime keuze aan tegels. Prima service, planning precies volgens afspraak.

Afspraken nakomen. Snelle reacties via de mail.
Zou het zo niet weten.

Meedenken

Robin en Milou

SterSterSterHalve sterLege ster

Maside

We zijn zeer tevreden. Lotte heeft ons heel goed geholpen.

Snelle communicatie, denken met je mee.

Kim

Hebben we niet

Stephanie Lohuis

Mooie tegels en goede service!

Goede communicatie

An Deckers

Ontzettend fijn geholpen!

Tijdens ons bezoek hebben totaal geen verbeterpunten kunnen ontdekken

Remy

perfect van A tot Z

communicatie/adviezen

Alex Nies

Oog voor de wensen van de klant, deskundig en ook eerlijk advies.

Rik

SterSterSterSterLege ster

Al met al gewoon tevreden. Netjes gelegd en proces verliep eigen gewoon soepel.

Alles volgens afspraak
Goede hulp gehad in de showroom