Ad Marijnissen
De goede begeleiding, de goede sfeer, de rust in de ruimte, het serieus genomen worden, de goede uitleg, goede deskundigheid van de fysiotherapeuten, reinheid en vertrouwen.
Goed bespreken samen en voelt minder last van pijnlijke legam, helpt als doen meest met beperkte plekken en goede oefening doen
Ik kreeg goed uitleg en zij ondersteunde mij heel goed gaf mij adviezen wat goed en niet moest doen in mijn slechte periode die ik had.
zij vertelde wat ik kon doen om mijn klachten ter verlichten om minder pijn te hebben en oefeningen te doen ik heb op haar advies een andere handbrace aan geschaft die ook de klachten verlicht
Every injury I had got healed thanks to Karin. I have been to other physiotherapy clinics before and the same injuries did not heal.
Kundig, vriendelijk en behulpzaam
zeer vriendelijk en deskundig
Goede behandeling, goede uitleg, deskundige en humorvolle vrouw wat de gehele behandeling een goed gevoel gaf.
Ik vind haar goed bij de fysio en ze geeft goede thuis oefeningen mee.
Ze luistert goed en is vriendelijk, neemt je serieus en de behandeling is goed. Krijg ook waardevolle tips
haar kennis en kunde, uitleg/communicatie/contact, zorgvuldig professioneel handelen (onderzoek, uitvoering, oefeningen etc)
Ze zijn heel Duidelijk, en nemen je serieus, en gespecialiseerde in verschillende klachten en aandoeningen,
Mensen met fysieke klachten
Het enthousiasme van de therapeut, de service en het respect voor de client.
In zo,n korte tijd zoveel inzicht gekregen en zo geholpen met de behandeling.
ReBalance Fysio Breda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ReBalance Fysio Breda heeft de volgende resultaten bereikt:

ReBalance Fysio Breda
Brasschaatstraat 71
4826PL 71 Breda
Kundig, vriendelijk en behulpzaam
zeer vriendelijk en deskundig
Ik vind haar goed bij de fysio en ze geeft goede thuis oefeningen mee.
Mensen met fysieke klachten
Het enthousiasme van de therapeut, de service en het respect voor de client.
In zo,n korte tijd zoveel inzicht gekregen en zo geholpen met de behandeling.
ReBalance Fysio Breda heeft de volgende resultaten bereikt:

ReBalance Fysio Breda