9.1 /10

checkbox99% beveelt Ratering Isolaties aan!

Deskundigheid / Advies
Het eindresultaat

RJV

Door Ratering zitten we er warmpjes bij! Wij hebben onze spouw, vloer, dak en aanbouw laten isoleren door Ratering Isolaties. Eerlijk en deskundig bedrijf. Ook na tijd, toen we de subsidie moesten aanvragen, was het geen probleem om te bellen en nemen ze ook daarvoor de tijd voor je. Een dikke 10!

O .Klamer

Goed bedrijf en snelle service en werkzaamheden goede overleg

rob roos

uitstekend!!! wat een bedrijf. dit zie je niet veel meer.

Cor Harms

Na een zeer slechte ervaring met een ander bedrijf uit de Achterhoek, met Ratering in zee gegaan. We kregen een deskundig advies en een heldere offerte. Na het natuurvrij maken in 2 dagen tijd de oude vergane isolatie verwijderd en de spouwmuren opnieuw gevuld met een modern isolatiemateriaal. Geen moment spijt van gehad. Professionele en vakkundige mensen die keurig werk hebben geleverd. Wij zijn 100% tevreden.

Anneke Veninga

Een uitstekend werkend bedrijf! Netjes, vriendelijk en komen hun beloftes na. Zeer klantgericht. Zelden zo’n “ouderwets” klantgericht maar zeer hedendaags bedrijf gezien! Wij bevelen dit zeer goed werkend bedrijf zeker aan! Een tien plus!

J.van der Veen

Zeer tevreden . Keurig werk afgeleverd , zeer netjes gewerkt . Aardig in contact . Van voorlichting tot afwerking perfect resultaat. Echt het aanraden waard

A.Smit

redelijk tot goed

particulier

tevreden met uitvoering. snelle levering

Antwoord Ratering Isolaties

Hartelijk dank voor de lovende woorden. Wij zijn blij om van dienst te kunnen zijn geweest.

Geantwoord op

R de Boer

De offerte, de planning en de administratie lopen bijzonder soepel. De werken zijn ook goed, snel en deskundig uitgevoerd.

Laura

Zeer tevreden. Nette afwerking en zeer geschikt, klantvriendelijk en netjes personeel.

Rob Smittenberg

Al mijn wensen zijn door Ratering Isolaties opgelost .

Jagt

Snelle reactie na verzoek voor opname, uitvoering relatief snel!!

Carlo veeger / t Witte Zand

Ging mooi!

Bram van der Vecht

Wat een top bedrijf!

Prive

Vloerisolatie

Ratering Isolaties verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ratering Isolaties heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 16 maart 2016

Ratering Isolaties

Met het isoleren van uw Vloer, Dak of Spouwmuur bespaart u al gauw honderden euro's per jaar. Interesse? Wij geven u graag een vrijblijvend isolatie-advies!

Steenhouwer 2

9502ET Stadskanaal

Deskundigheid / Advies
Het eindresultaat

RJV

O .Klamer

Goed bedrijf en snelle service en werkzaamheden goede overleg

rob roos

uitstekend!!! wat een bedrijf. dit zie je niet veel meer.

Cor Harms

Geantwoord op

R de Boer

Laura

Rob Smittenberg

Al mijn wensen zijn door Ratering Isolaties opgelost .

Jagt

Snelle reactie na verzoek voor opname, uitvoering relatief snel!!

Carlo veeger / t Witte Zand

Ging mooi!