Jan Meilink
- Verbeterpunten of tips
- Leverdatum op site actueel maken
- Sterke punten
- Goede communicatie en snelle levering
- Product of service:
- Radiator
97% beveelt Radiatoraanbiedingen.nl aan!
Zeer slechte service
snel en goed
Heel goed
Goed en duidelijk
Slecht, zie toelichting
eenvoudig bestelproces via de website en makkelijke communicatie over advies en levering
Slecht om het terug te sturen
Vijf weken geleden heb ik een radiator geretourneerd, maar tot op heden heb ik het bijbehorende bedrag nog niet teruggestort gekregen. Ondanks meerdere e-mails en telefoontjes, waarin telkens werd aangegeven dat het druk is bij de administratie en dat de terugbetaling eraan komt, is er helaas nog niets gebeurd. Daarom probeer ik het nu via deze weg opnieuw onder de aandacht te brengen. Ik verzoek u vriendelijk doch dringend het bedrag zo spoedig mogelijk terug te storten. Conform de consumentenwet bent u verplicht het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug te betalen. Die termijn is inmiddels ruimschoots verstreken. Ik ga ervan uit dat u dit snel in orde maakt.
Vier radiatoren besteld die na twee weken werden geleverd. Helaas was één van de radiatoren tijdens transport beschadigd. Ik heb hiervan melding gemaakt, maar omdat het weekend is heb ik nog geen antwoord op gekregen
Tevreden over dit bedrijf en de levering
Snelle levering maar dienst na verkoop is dramatisch. Ik heb twee aansluiting sets moeten retourneren omdat deze niet passen. Het is al bijna een maand geleden en ik wacht nog steeds op mijn geld. Als ik een mailtje stuur krijg ik een korte e-mail dat het bij de betreffende afdeling ligt en dat ik maar moet wachten. Ik heb nog nooit een bedrijf geweten dat je zo lang laat wachten op een retour terugbetaling.
Prima service en je wordt netjes gebeld over de status van je order en de afleverdatum. Zeer te vrede.
Radiatoraanbiedingen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Radiatoraanbiedingen.nl