8.9 /10

checkbox96% beveelt Radiatoraanbiedingen.nl aan!

Jelle Postma

maak maar werk van de terug betaling

sneller werk en geen domme mails zoals deze nu sturen
niets

C. Van der Veen

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Alles is keurig en snel geleverd. Top!

Geen verbeterpunten
Snelle levering, makkelijk te bestellen.
Radiatoren en toebehoren

Bert Wolstra

Van bestelling tot levering, alles perfect geregeld!

Snelle overzichtelijke website en goede producten
Jaga radiatoren

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Dankjewel Bert! Wat een supermooie review, daar worden we blij van! Een dikke 10 en dan ook nog overal 5 sterren… beter kan bijna niet haha! Heel fijn om te horen dat alles van bestellen tot levering goed is gegaan. Veel plezier met de mooie Jaga radiatoren en bedankt voor het vertrouwen! Vriendelijke groet, Team radiatoraanbiedingen.nl

Peter Fransen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte terug betaal service, telefonisch niet bereikbaar. Op 7 mei 2026 zijn er drie radiatoren geleverd. We hebben daarna aangegeven dat we twee radiatoren ren wilde teruggeven. Deze zijn op 19 mei in de originele verpakking opgehaald. Sindsdien proberen wij ons geld terug te krijgen. Na diverse telefoontjes, twee mails en een aangetekende brief is er nog steeds geen enkel reactie gekomen van radiatoraanbiedingen.nl. Sind de afgelopen twee weken wordt de telefoon ook niet meer opgenomen wat doet vermoeden dat ze betaal problemen hebben en het klachten regent. We zijn nu de gang naar de kantonrechter en deurwaarder aan het voorbereiden.

Kopen gaat goed daarna aan de goden overgeleverd. Garantie tot de deur
Reageren op e-mails, aangetekende brieven en betalen vorderingen
3 radiatoren en toebehoren

Jos Leenders

Uitstekende service

Zeer klant gericht, maakt waar wat ze zeggen

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Geachte heer Leenders, Hartelijk dank voor uw mooie review en de fantastische beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze service, communicatie en betrouwbaarheid zo waardeert. Wij vinden het belangrijk om klantgericht te werken en onze afspraken na te komen, dus het doet ons goed dat u dit ook zo heeft ervaren. Uw complimenten geven ons extra motivatie om deze service iedere dag opnieuw te blijven bieden. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Radiatoraanbiedingen.nl

Marc Last

Heldere factuur
Informatie over levering. Geen trackinformatie
2x radiator

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Geachte heer Last, Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze heldere factuur als een pluspunt heeft ervaren en dat u ons aanbeveelt. We begrijpen uw opmerking over de informatie rondom de levering. De bezorginformatie van orders worden automatisch door onze vervoerder verstuurd. Daarnaast is het tijdens het plaatsen van de bestelling mogelijk om zelf een gewenste bezorgdatum te kiezen. Mocht bezorgen onverhoopt niet lukken op die datum, dan nemen wij altijd contact op om samen een passende oplossing te vinden. Bedankt voor uw waardevolle feedback. We nemen deze zeker mee en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Radiatoraanbiedingen.nl

Jean Youssef

NVT
Brugman Standard radiator / 500 x 1600 / type 11 / 1626 Watt

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Geachte heer Youssef, Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Fijn om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad en onze vriendelijkheid en deskundigheid waardeert. Daar doen we het voor! Ook bedanken we u voor uw beoordeling van de verschillende onderdelen van onze service. We blijven ons continu inzetten om onze dienstverlening verder te verbeteren, zodat we u ook de volgende keer weer naar volle tevredenheid kunnen helpen. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Radiatoraanbiedingen.nl

Rob Crombag

Fijne ervaring, correcte afhandeling en levering

Geen, vooral zo doorgaan!
Uitermate klantgericht!
Verwarmingsradiator

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Geachte heer Crombag, Wat een fantastische review, hartelijk dank! Geweldig om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad en dat onze klantgerichtheid zo positief is opgevallen. Daar doen we het voor! Bedankt voor het vertrouwen en je aanbeveling. We hopen je in de toekomst graag nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Radiatoraanbiedingen.nl

Frank

Prima prijs

Prijs en snelle levering. Snelle reactie op mail
Verbeteren van informatie over de levering. Normaliter krijg je info wanneer product geleverd wordt. Nu staat de bezorger zonder vermelding van dag /tijdstip plots aan de deur.
Heatfans

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Frank, Bedankt voor uw review en de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijs, de snelle levering en onze reactiesnelheid. Dank ook voor uw waardevolle feedback over de informatie rondom de levering. We begrijpen dat het prettig is om vooraf een indicatie van de bezorgdag en het tijdstip te ontvangen. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van de transporteur, waardoor we niet altijd zelf invloed hebben op de communicatie hierover. We nemen uw opmerking zeker mee en blijven kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Radiatoraanbiedingen.nl

Toon v d Laar

SterSterSterSterLege ster

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed.

Alles was goed

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Geachte heer vd Laar, Hartelijk dank voor uw mooie review en de fijne beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met ons en dat alles naar wens is verlopen. We waarderen het ook dat u ons aanbeveelt. Bedankt voor uw vertrouwen. We hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Radiatoraanbiedingen.nl

Ilja

Aanrader

Denken mee
Verzending beter aangeven. Werd 30 min van te voren gebeld, dat is heel fijn, maar kreeg geen tijdsindicatie per mail. Dan kan je nog wat met je dag.

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Ilja, Bedankt voor uw mooie review en fijn om te horen dat u onze service als meedenkend heeft ervaren! Ook hartelijk dank voor uw waardevolle tip. We begrijpen heel goed dat een tijdsindicatie vooraf prettig is, zodat u uw dag beter kunt plannen. Wij zijn hierin echter geheel afhankelijk van de vervoerder. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Carin Roth

Vriendelijke klantentendienst

Vriendelijke en behulpzame klantendienst, duidelijke website.
diverse radiatoren voor in de woonkamer

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Carin, hartelijk dank voor uw prachtige 10/10 beoordeling en uw mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat u onze klantendienst als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren en dat u tevreden bent over onze website en het bestelproces. Ook waarderen we het enorm dat u aangeeft ons aan te bevelen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Gert Blom

SterSterSterHalve sterLege ster

Gemakkelijk bestellen. Niet alles was leverbaar, ik ben gebeld over alternatieven.

Gemakkelijk bestellen
N.v.t.

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Geachte heer Blom, Bedankt voor uw review en uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u het bestelproces als gemakkelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk om klanten goed te helpen wanneer een product niet direct leverbaar is, en proberen altijd samen naar een passende oplossing of alternatief te zoeken. Dank ook voor uw feedback over het verloop van de order. We nemen dit mee, want duidelijke communicatie over de status van een bestelling is belangrijk en helpt om de klant goed op de hoogte te houden. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. We hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team

Robert Van Bael

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet zo goed hé! Als je 5 brugman radiatoren besteld ! En betaald en je krijgt één dag later , bericht dat deze niet kunnen geleverd worden ? En je vraagt om het betaald bedrag zo vlug mogelijk terug te storten ! Dan krijg je één voorstel om andere radiatoren in de plaats te leveren ! Ik als 68 jarige en technieker gewerkt in verwarming & sanitair! Heb graag dat er geleverd wordt , voor wat ik bestel ! Dus ik wacht nog steeds op terugbetaling groetjes Robert

Prijs
Sneller terug betaling
5 brugman radiatoren

Radiatoraanbiedingen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 mei 2015

Radiatoraanbiedingen.nl

De goedkoopste radiatoren bij Radiatoraanbiedingen.nl. Bestel snel en eenvoudig de goedkoopste radiator bij Radiatoraanbiedingen.nl. Wij hebben een breed assortiment, leveren snel en tegen de laagste prijs!

Orteliuslaan 850

sneller werk en geen domme mails zoals deze nu sturen
niets

C. Van der Veen

Geen verbeterpunten
Snelle levering, makkelijk te bestellen.
Radiatoren en toebehoren

Bert Wolstra

Van bestelling tot levering, alles perfect geregeld!

Snelle overzichtelijke website en goede producten

NVT
Brugman Standard radiator / 500 x 1600 / type 11 / 1626 Watt

Rob Crombag

Fijne ervaring, correcte afhandeling en levering

Geen, vooral zo doorgaan!
Uitermate klantgericht!
Verwarmingsradiator

Frank

Prima prijs

Prijs en snelle levering. Snelle reactie op mail
Heatfans

Toon v d Laar

SterSterSterSterLege ster

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed.

Alles was goed

Ilja

Aanrader

Denken mee

Carin Roth

Vriendelijke klantentendienst

Vriendelijke en behulpzame klantendienst, duidelijke website.
diverse radiatoren voor in de woonkamer

Gert Blom