9ย /10

checkbox97% beveelt Radiatoraanbiedingen.nl aan!

Rene Fondse

Erg goed

Snelheid, oplossingsgericht

G Scholten

Korrekt en snelle levering

N.v.t.
Radiator 22

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Bedankt voor uw feedback, G. Scholten. Bij RadiatorAanbiedingen streven we naar een foutloze afhandeling en snelle levertijden, zodat u direct door kunt met uw klus. Goed om te lezen dat dit bij uw bestelling is gelukt. Graag tot een volgende keer! Team Radiatoraanbiedingen.nl

Don Polak

Super

Veel keuze, duidelijke info. Snelle levering
3 radiatoren en kranen

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Don, bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat ons ruime assortiment en de duidelijke informatie je hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Daar doen we het voor! We wensen je veel plezier en warmte toe met je nieuwe radiator(en). Groet, Team RadiatorAanbiedingen.nl

ACG van Bergen

SterSterSterSterLege ster

was mijn 1e bestelling, prima verlopen

Blijf vooral zo doorgaan
Levering had wat vertraging opgelopen. Klantenservice heeft dit prima opgelost door transporteur te bellen en direct met een oplossing te komen waar ik verder mee kon. Zaterdag om 8.30 stond deze voor de deur.
Adax Nemo 2000W

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste ACG van Bergen, Bedankt voor het delen van deze ervaring bij uw eerste bestelling! Hoewel we natuurlijk streven naar een vlekkeloze levering, kan er in het transport weleens iets tegenzitten. Juist dan vinden we het belangrijk om direct voor u aan de slag te gaan. Fijn dat onze klantenservice het naar tevredenheid heeft kunnen oplossen en dat de radiator zaterdagochtend alsnog op tijd voor de klus binnen was. Bedankt voor uw geduld en het vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, Team RadiatorAanbiedingen.nl

loek aikema

Snelle levering en ziet er goed uit

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Loek, Bedankt voor je mooie compliment! Fijn om te horen dat de radiator snel bezorgd is en dat het design aan je verwachtingen voldoet. We wensen je veel plezier en natuurlijk een heerlijk warm huis toe met je nieuwe aanwinst. Met warme groet, Team RadiatorAanbiedingen.nl

Gregor Klappe

Snel en keurig geleverd! ๐Ÿ‘๐Ÿป

Snel en correct
2 radiatoren

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Gregor, Bedankt voor je review en het mooie compliment! We doen ons uiterste best om onze radiatoren niet alleen razendsnel, maar ook in perfecte staat bij onze klanten te bezorgen. Fijn om te horen dat dit bij jou 'keurig' gelukt is. Veel succes met de installatie en geniet van de warmte! Met vriendelijke groet, Team RadiatorAanbiedingen.nl

Marco Flaskamp

Zeer goed

Communicatie via de mail
Radiator wit mat vankleur

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Marco, Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren beoordeling! Kort maar krachtig, daar houden we van. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben bij het uitkiezen van de juiste verwarming, dan weet je ons te vinden. Met warme groet, Team RadiatorAanbiedingen.nl

Albert van der Putten

Een word: goed

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Albert, Twee woorden: Hartstikke bedankt! Fijn dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. We hopen dat de nieuwe radiator voor veel warmte en comfort gaat zorgen. Met vriendelijke groet, Team RadiatorAanbiedingen.nl

Hale Parlayan

Heel goed

Aflevering informatie is niet duidelijk tijd van aflevering en hoe te traceren
Klantenservice technische informatie makkelijk te order
Handdoek radiator

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Hale, Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide feedback! Wat fijn om te horen dat onze technische informatie en klantenservice je goed hebben geholpen bij het bestellen. Daar doen we het voor. Je punt over de onduidelijkheid rondom de track & trace en het aflevertijdstip nemen we zeer serieus. We begrijpen dat het bij grote producten zoals radiatoren essentieel is om precies te weten wanneer de bezorger voor de deur staat. We gaan dit intern bespreken met onze transportpartners om de communicatie hierover te verbeteren. Dankjewel voor het helpen verbeteren van onze webshop en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team RadiatorAanbiedingen.nl

Theo Panneman

top

nvt
Doen wat ze beloven, geen nep firma
vlakke verticale radiator

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Theo, Kijk, dat zijn duidelijke woorden. Bedankt voor het mooie compliment! Wij geloven in eerlijk advies en het nakomen van onze afspraken; bij ons weet je precies waar je aan toe bent. Fijn dat je dit zo hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor het vertrouwen in ons team! Met vriendelijke groet, Team RadiatorAanbiedingen.nl

Ties van de Moosdijk

Prima ervaring gehad met dit bedrijf

Goede prijs kwaliteit en goed bereikbaar
Sneller leveren
Radiato

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Ties van de Moosdijk, Bedankt voor uw goede review. Wij begrijpen dat een snelle levering belangrijk is. In dit geval hebben wij vooraf contact met u opgenomen om te melden dat een deel van de zending door extreme weersomstandigheden (sneeuw) niet kon worden geleverd door de vervoerder. Wij hopen op uw begrip voor deze overmachtssituatie.

Petra Van Asselt

Mijn bestelling was niet uit voorraad leverbaar en dat had ik niet goed gezien bij het bestellen. Binnen een halfuur kreeg ik een telefoontje van een vriendelijke medewerkster en hebben we de bestelling kunnen wijzigen in een alternatief dat wel direct geleverd kon worden. Oplettendheid en servicegericht daar wordt ik heel blij van!

Service en klantvriendelijk!

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel! ๐Ÿ˜Š Fijn dat we zo snel met je konden meedenken en samen een passend alternatief hebben gevonden. Oplettendheid en service staan bij ons hoog in het vaandel, dus dit maakt ons extra blij. Graag tot een volgende keer!

Simon

Competatieve prijzen en supersnelle, correcte levering, top!

Snelle afhandeling van de order na plaatsing
n.a.
2 stuks radiatoren

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Dank je wel voor deze mooie review! ๐Ÿ˜Š Fijn om te horen dat je onze prijzen en snelle levering zo waardeert. Daar doen we het voor!

Kees Cornelissen

Goede ervaring

Ze nemen na bestelling telefonisch contact op over de gang van zaken en de levering
Radiator ombouw

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Bedank heer Cornelissen voor het delen van uw goede ervaring! ๐Ÿ˜Š Fijn dat het persoonlijke contact en de toelichting rondom de bestelling en levering zo gewaardeerd worden. Graag tot een volgende keer!

Gerard

Goede en snelle levering tegen aantrekkelijke prijs!

Duidelijke site en snelle levering

Antwoord Radiatoraanbiedingen.nl

Beste Gerard, wat leuk om te lezen, dank je wel! ๐Ÿ˜Š We doen ons best om alles zo duidelijk en snel mogelijk te laten verlopen, fijn dat dat zo wordt ervaren.

Geantwoord op

Radiatoraanbiedingen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2015

Radiatoraanbiedingen.nl

De goedkoopste radiatoren bij Radiatoraanbiedingen.nl. Bestel snel en eenvoudig de goedkoopste radiator bij Radiatoraanbiedingen.nl. Wij hebben een breed assortiment, leveren snel en tegen de laagste prijs!

Orteliuslaan 850

3528 BB Utrecht

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโ€™s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Rene Fondse

Radiato

Petra Van Asselt

Service en klantvriendelijk!

Simon

Competatieve prijzen en supersnelle, correcte levering, top!

Snelle afhandeling van de order na plaatsing
n.a.
2 stuks radiatoren

Kees Cornelissen

Goede ervaring

Radiator ombouw

Gerard

Goede en snelle levering tegen aantrekkelijke prijs!

Duidelijke site en snelle levering

Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: