Rene Fondse
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Radiator
97% beveelt Radiatoraanbiedingen.nl aan!
Korrekt en snelle levering
Een word: goed
Heel goed
top
Prima ervaring gehad met dit bedrijf
Mijn bestelling was niet uit voorraad leverbaar en dat had ik niet goed gezien bij het bestellen. Binnen een halfuur kreeg ik een telefoontje van een vriendelijke medewerkster en hebben we de bestelling kunnen wijzigen in een alternatief dat wel direct geleverd kon worden. Oplettendheid en servicegericht daar wordt ik heel blij van!
Competatieve prijzen en supersnelle, correcte levering, top!
Goede ervaring
Goede en snelle levering tegen aantrekkelijke prijs!
Radiatoraanbiedingen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Radiatoraanbiedingen.nl
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Korrekt en snelle levering
Een word: goed
Heel goed
top
Prima ervaring gehad met dit bedrijf
Competatieve prijzen en supersnelle, correcte levering, top!
Goede ervaring
Goede en snelle levering tegen aantrekkelijke prijs!
Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Radiatoraanbiedingen.nl