8.9 /10

checkbox96% beveelt Radiatoraanbiedingen.nl aan!

Remco

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling gedaan op zaterdag 4 juli. Reactie: "Wij ontvingen bericht van onze leverancier dat het door u bestelde artikelen niet meer leverbaar is. Hier waren wij ook niet van op de hoogte. Uw bestelling is door ons geannuleerd. De order m.b.t. terugbetaling ligt bij de betreffende afdeling. Retourbetalingen geschieden normaliter binnen de wettelijke 14 dagen na annulering. Echter wegens drukke werkzaamheden, ziekte/vakantie personeel kan dit helaas op dit moment iets langer duren. Het spijt ons u niet beter te kunnen berichten. Met vriendelijke groet, Radiatoraanbiedingen" Hierna geen reactie meer.. Mail verstuurd op 3 augustus, bijna een maand verder. Geen reactie.. Hierna telefonisch contact opgenomen op 10 augustus, de medewerker verwijzde mij door naar de email om die opnieuw te versturen. Helaas weer geen terug betaling en geen reactie. 19 augustus opnieuw een mail verstuurd dat de betaling nu zou moeten worden verwerkt binnen 14 dagen anders wordt er een melding gedaan bij ConsuWijzer en hopelijk kunnen we tot een gezamelijke oplossing komen. Raad eens.. weer geen reactie.. 24 augustus nog maals een mail verstuurd. Ook hierop geen reactie.. Vandaag 3 september weer een mail verstuurd zal ook wel weer geen reactie krijgen en geen geld terug mogen ontvangen tot op heden, ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf...

Website ziet er goed uit maar dat is het ook..
Zorg dat jullie service werkt en betaal de mensen terug als jullie iets niet kunnen leveren.
Isolatie folie voor onder de vloerverwarming

Edwin Koerhuis

SterSterLege sterLege sterLege ster

Na bestelling gemaakt te hebben wordt je volledig aan je lot over gelaten. Bestelling wordt niet geleverd op gevraagde datum maar je wordt ook geheel niet geïnformeerd. Na zelf actie te nemen komt er iets van een reactie wat ook niet wordt waar gemaakt. Er komt reactie dat een partner van het bedrijf de bestellingen doet en de lever datum en levertijd communiceert. NIET dus. 1 week later dan beloofd staan ze zonder bericht in eens voor de deur.

Website is duidelijk
Communicatie voor levering van de producten.
Product of service:
3 radiatoren volgens website op voorraad!!!!!

Eelco Wietsma

Zeer veel keuzehulpen die het makkelijk hebben gemaakt

Zeer duidelijke website met heel veel keuzehulpen
Brugman Standard radiatoren

Anthony Carter

SterSterSterLege sterLege ster

Levering was rommelig en niet volgens afspraak. Ik heb de producten nog niet kunnen inspecteren, dus daar kan ik nog niets over zeggen

Oorspronkelijk zou binnen 1 werkdag geleverd. Toen werd het een week later. Ze hadden gevraagd op welke dag ik de producten geleverd wilde hebben. Ondanks de bevestiging werd het toch weer een andere dag.
Communicatie was oké. Website duidelijk

Didi Loor

Producten niet op voorraad. Na 3,5 week nog steeds geen geld terug

Zorg ervoor dat jullie op tijd terugbetalen, de wettelijke termijn is 14 dagen. Na meerdere keren mailen en bellen is er 3,5 week later nog steeds geen terugbetaling gedaan (van bijna 500 euro). Wordt aangegeven dat dit door ziekte/vakantie komt - kan gebeuren, maar zorg dan dat dit meteen opgelost wordt als de klant contact opneemt. Nu zijn we alweer een week verder. Zorg verder dat de voorraad op de website klopt, er kon niet geleverd worden terwijl ik al een loodgieter had ingepland. Ook telefonisch bijna niet te bereiken, 9 van de 10x een bandje.

Paul Kuipers

tot dusver goed, maar het product nog niet ontvangen, is in bestelling

nog geen eindoordeel
enquête pas na levering versturen?
radiatorombouw

Luc Luyten

Helaas heb ik nog niets ontvangen omdat ik een niet standaard maat besteld heb. Tot nog toe loopt het perfect, ik word prima geïnformeerd en men wijst mij er nog extra op dat ik niet kan weinigen. Wanneer de levering net zo verloopt als het voortraject ben ik zeer tevreden.

Goede communicatie met de klant over het bestelde.
Misschien kan ik die na de levering vertellen

Prima geregeld

Goede communicatie, goed geregeld

PMCC

Slecht

Leveren! Niet zeggen dat het morgen in huis is op de site als je het niet waar kan maken. Adequaat reageren op e-mails. Een telefonische klantenservice hebben die je iets kan vertellen ipv zeggen "stuur een mail" (waarna geen duidellijk reactie op komt).

Jelle Postma

Rob van Alphen

maak maar werk van de terug betaling

sneller werk en geen domme mails zoals deze nu sturen
niets

Radiatoraanbiedingen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 mei 2015

Radiatoraanbiedingen.nl

De goedkoopste radiatoren bij Radiatoraanbiedingen.nl. Bestel snel en eenvoudig de goedkoopste radiator bij Radiatoraanbiedingen.nl. Wij hebben een breed assortiment, leveren snel en tegen de laagste prijs!

Orteliuslaan 850

3528 BB Utrecht

Remco

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Website ziet er goed uit maar dat is het ook..
Isolatie folie voor onder de vloerverwarming

Edwin Koerhuis

SterSterLege sterLege sterLege ster

Website is duidelijk
Communicatie voor levering van de producten.
Product of service:
3 radiatoren volgens website op voorraad!!!!!

Eelco Wietsma

Producten niet op voorraad. Na 3,5 week nog steeds geen geld terug

Paul Kuipers

tot dusver goed, maar het product nog niet ontvangen, is in bestelling

nog geen eindoordeel
enquête pas na levering versturen?
radiatorombouw

Luc Luyten

Goede communicatie met de klant over het bestelde.
Misschien kan ik die na de levering vertellen
Twee radiatoren voor een vriend,