GVM
- Opvallende sterke punten:
- prijs/kwaliteit
snelle levering en goede kwaliteit
Best tevreden, maar we ervaren toch enkele problemen. De draairichting van rolgordijnen kan je niet kiezen, dat is best vervelend. En de lengte van de ketting kan je ook niet aanpassen of kiezen, dat is best vervelend voor hoge ramen die moeilijk te bereiken zijn, de ketting is in ons geval veel te kort gebleken. Maar de stof is zeer mooi.
Prima service!
Altijd goed product maar enorm trage levering deze keer
Inorde
Tevreden
Toppie
Lekkere kortingen, maten kloppen met origineel. Ook voor de oudere dakraam maten hebben ze mooie dakraambekleding.
okay
Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Raamdecoratie.com