9 /10

checkbox95% beveelt Raamdecoratie.com aan!

Kwaliteit

Patrick

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Via Raamdecoratie hebben wij plisségordijnen met frame besteld. De inmeetservice was goed en snel en om de kleur te bepalen konden we langskomen. Wanneer het eenmaal besteld was, begon ze ellende. Meerdere malen navraag gedaan waar ons product bleef en kregen elke keer hetzelfde antwoord. Ze zagen in het systeem dat het de volgende dag verzonden zou worden (tot 3 x toe aangegeven) maar helaas bleek dit niet zo te zijn en hebben we het product stukken later gekregen. In 1e instanatie hadden wij exclusief montage, dit wou ik toch inclusief montage doen. Toen gebeld wat hiervoor de kosten zouden zijn en ook mijn ongenoegen uitgesproken over de levering. Enige coulance en flexibiliteit was totaal niet mogelijk. Toen we de prijs hadden afgesproken bleek bij het krijgen van de factuur het ineens verhoogd te zijn. Bij navraag was dit "ineens" verhoogd... Uiteraard zijn er nu ineens kortingen, wat het nog vreemder maakt. Product is niks bijzonders maar oké, maar de klantvriendelijkheid een flexibiliteit (en het liegen) is schrikbarend.

Snel ingemeten

Marion Heinen-Zeles

SterSterSterSterLege ster

Goed maar naar ongeveer 7 dagen kreeg 20% korting dat scheelde mij ongeveer 60,= euro

Goed en snel geleverd.

Mary Bink

Zeer goede ervaring

Opvallende sterke punten:
Gratis inmeet service , ik alweer een nieuwe afspraak staan om nog een raam in te meten voor een hor.

HB

Snel de kleurstalen ontvangen, bestellen eenvoudig en binnen termijn geleverd. In elkaar zetten en afstellen was even wat werk, maar hangt netjes en ziet eruit zoals beloofd

Afspraken en verwachtingen zijn nagekomen

Chris Jansen

Prettige ervaring vanaf mijn eerste telefoontje tot en met de tweede levering dit geldt ook voor de bezorging en de communicatie zowel tel. dan wel via de mail.klasse ga zo door.mvrgr. Chris Jansen

de vriendelijkheid van iedereen incl. de bezorging

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nooit weer.

Niet

Antwoord Raamdecoratie.com

Beste Dwight, Jammer om te lezen dat je ervaring met ons heeft geleid tot een 1-sterrenreview en dat je aangeeft ons niet opnieuw te zullen kiezen. In het contact over je bestelling hebben we besproken dat de twee rolgordijnen waren besteld met een hoogte van 60 cm, terwijl je deze uiteindelijk op een hoogte van 142 cm nodig bleek te hebben. We begrijpen uiteraard dat het erg vervelend is wanneer een bestelling daardoor niet aansluit bij de gewenste situatie. Om je hierin tegemoet te komen, hebben we daarom uit coulance een korting van 15% aangeboden. We begrijpen dat dit voor jou niet als een passende oplossing heeft gevoeld. Tegelijkertijd kunnen we helaas niet de verantwoordelijkheid voor een door de klant ingevoerde maat bij ons neerleggen. We vinden het wel belangrijk om je feedback over de duidelijkheid van onze meetverzekering en het ontbreken van een waarschuwing bij opvallende maatverhoudingen serieus te nemen. We blijven kijken hoe we het bestelproces hierin duidelijker kunnen maken. We vinden het jammer dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen en hopen dat we de situatie alsnog op een goede manier met je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Raamdecoratie.com

Jeffrey

SterSterSterSterLege ster

Mooi product zoals geadverteerd, alleen was t afleveradres fout gegaan bij de bestelling. Daarna meteen contact opgenomen dat t adres moest worden gewijzigd, dat zou worden doorgegeven maar was helaas niet gebeurd. Voorderest top

Bjorn van den B

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een absoluut drama bedrijf

Geen sterke punten

Antwoord Raamdecoratie.com

Beste Bjorn, Wat vervelend om te lezen dat je onze service als een drama hebt ervaren. We begrijpen je frustratie, zeker omdat de hordeur niet paste en de afhandeling daarna veel langer heeft geduurd dan je van ons mag verwachten. In het contact met je hebben we inderdaad besproken dat de retourzending en verdere afhandeling onnodig veel tijd in beslag hebben genomen. Dat is niet de service die we willen bieden en daarvoor hebben we je ook onze excuses aangeboden. We hebben inmiddels besloten om niet langer op de reparatie te wachten en een volledig nieuwe hordeur voor je te laten produceren en kosteloos toe te sturen. Zodra deze gereed is, ontvang je bericht over de levering, waarna we ook de afspraak voor het omwisselen van de hordeur opnieuw kunnen plannen. We begrijpen dat dit de lange wachttijd niet ongedaan maakt, maar hopen je hiermee alsnog zo goed mogelijk te helpen. We vinden het jammer dat juist de afhandeling van dit probleem je ervaring met ons zo negatief heeft beïnvloed. Met vriendelijke groet, Team Raamdecoratie.com

Yoeri dML

Goede kwaliteit, snelle levering. Dikke prima!

Opvallende sterke punten:
Perfecte service. Kom je er niet uit op de site wat betreft kleur(combinaties)? Bestel wat kleurstalen. Snelle levering, ideaal.

Andrew

I searched for two years and couldn't find blinds or curtains for the seven windows on my ground floor, everywhere else wanted crazy amounts of money for custom-made ones. Raamdecoratie had sizes that fit seven of my windows perfectly out of the box, and they are able to custom make the exact size I need for the eighth window. They delivered quickly and responded to my question about the eighth window right away. In the end, I feel like I got eight blinds for the price of two.

Opvallende sterke punten:
The blinds look great and I paid a LOT less than I expected and they delivered them all quickly.

Joop Van Lith

Mooie producten

Goed verpakt.

A.J de Waard

Fijn bedrijf

Mooie en degelijke materialen

Dirk Segers

Juiste informatie, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Opvallende sterke punten:
Zeer duidelijke info op de site.

Gary Alpaerts

Zeer goede en snelle service

De kwaliteit is perfect en zeer gemakkelijk te plaatsen

Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 september 2014

Raamdecoratie.com

Raamdecoratie.com - Samen maken wij van jouw huis een thuis Wij leveren zowel 'op maat' als 'kant en klare' raamdecoratie producten. Ons assortiment bestaat uit vele maten, stoffen en materialen. Ons team van professionals is je graag van dienst!

De Bleek 9

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een absoluut drama bedrijf

Geen sterke punten

Yoeri dML

Goede kwaliteit, snelle levering. Dikke prima!

Andrew

Joop Van Lith

Mooie producten

Goed verpakt.

A.J de Waard

Fijn bedrijf

Mooie en degelijke materialen

Dirk Segers

Juiste informatie, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Opvallende sterke punten:
Zeer duidelijke info op de site.

Gary Alpaerts

Zeer goede en snelle service